Κιβωτός του Κόσμου: O πατέρας Αντώνιος θα κληθεί ως ύποπτος για ασέλγεια κατά συρροή (ΒΙΝΤΕΟ)

Κιβωτός του Κόσμου Πατέρας Αντώνιος

Μετά και την δεύτερη καταγγελία μοιάζει μονόδρομος

Ο πατέρας Αντώνιος αναμένεται να κληθεί τις επόμενες ημέρες ως ύποπτος για ασέλγεια κατά συρροή, μετά και την δεύτερη καταγγελία ανηλίκου που μιλά ξεκάθαρα για σεξουαλική παρενόχληση από τον ιδρυτή της ΜΚΟ.

Η απόφαση για κλήτευση φέρεται να είχε ληφθεί ήδη από τις πρώτες καταθέσεις, αλλά πλέον μετά και την δεύτερη καταγγελία μοιάζει μονόδρομος.

Δείτε επίσης: Κιβωτός του Κόσμου: Ασέλγεια από τον πατέρα Αντώνιο καταγγέλλει ο 15χρονος από την δομή του Βόλου

«Είναι ανυπόστατα ψεύδη. Είμαι θυμωμένος και αγανακτισμένος» είχε πει στην τελευταία του συνέντευξη ο πατέρας Αντώνιος. Αυτά φαίνεται πως θα απαντήσει και στα εισαγγελικά ερωτήματα, με τις δικαστικές αρχές να αποφασίζουν εν συνεχεία αν θα ασκηθεί ή όχι ποινική δίωξη σε βάρος του.

Αρχικά θα του δοθούν αντίγραφα της δικογραφίας. Στη συνέχεια θα του δοθεί χρόνος να τα μελετήσει μαζί με τους συνολικά τρεις δικηγόρους του οι οποίοι και θα κρίνουν αν θα παρουσιαστεί αυτοπροσώπως ενώπιον ανακριτή ή θα αποστείλουν εξηγήσεις δια υπομνήματος.

Κι ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του LIVE NEWS το απόγευμα θα συνεχιστεί η μετακόμιση του πατέρα Αντωνίου από τη δομή του Κολωνού, στη δομή της Καλαμάτας θα ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα για το κατά πόσο το παράρτημα αυτό είχε άδεια λειτουργίας.

Τι είπε ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου

«Έχω ενισχύσει την πεποίθηση μου ότι πρόκειται περί καθαρού ανθρώπου και αυτού και της πρεσβυτέρας του και τα γεγονότα και η συνέχεια όλης αυτής της ιστορίας, όλου αυτού του αφηγήματος, αποδεικνύει ακριβώς όλα αυτά τα οποία είπαμε» είπε ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου.

Ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου επανήλθε δριμύτερος και όχι μόνο εξέφρασε για μια ακόμη φορά τις θέσεις του για την Κιβωτό αλλά και αποκάλυψε πως όλοι μέσα στη δομή από τον παπά Αντώνη μέχρι τα παιδιά είναι ανεμβολίαστοι.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: Νέα στοιχεία που σοκάρουν - “Τα καταφέραμε, σκοτώθηκε ένας αστυνομικός” (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ούτε ο πατήρ Αντώνιος, ούτε τα παιδιά της Κιβωτού είχαν εμβολιαστεί» αποκάλυψε ο πατέρας Στυλιανός.

Αν κάτι τέτοιο ισχύει, μόνο προβληματισμό προκαλεί η μαρτυρία ενός 8χρονου παιδιού στο LIVE NEWS για τις συνθήκες που επικρατούσαν μέσα στη δομή την εποχή του κορονοϊού.

«Είχα κολλήσει μια μέρα κορονοϊό. Και για μια εβδομάδα είχαμε ένα μπουκάλι νερό. Ήμασταν 6 παιδιά. Φαγητό μας έφερναν. Φάρμακα όχι» είχε πει ο 8χρονος τρόφιμος.

Από την άλλη, εργαζόμενος της δομής εξηγεί στο LIVE NEWS πως τα μέτρα τηρούνταν αλλά πως ο εμβολιασμός ήταν προαιρετικός.

«Όποιος ήθελε το έκανε, όποιος δεν ήθελε δεν το έκανε. Από μόνοι μας πήγαμε οι εργαζόμενοι, γιατί δεν μπορούσαμε να μπούμε στα μαγαζιά, μόνο γι’ αυτό το κάναμε» αποκάλυψε εργαζόμενος δομής.

Κάνουν μέχρι και γκάλοπ

Με ευφαντάστους τρόπους υποστηρικτές του πατέρα Αντωνίου στα σόσιαλ μίντια εκφράζουν την αγάπη τους στον ιδρυτή της ΜΚΟ. Πολλοί τον παρομοιάζουν ως το νέο Μεσσία επί γης που ήρθε να σταυρωθεί και να αναστηθεί.

Μέχρι και γκάλοπ έχουν στήσει οι υποστηρικτές του, ζητώντας από τον κόσμο να ψηφίσει αν ο ιδρυτής της «Κιβωτού» είναι ένοχος ή αθώος.

– 5% ένοχος

– 95% αθώος

Και άλλοι να προτείνουν να μαζέψουν υπογραφές. Μάλιστα να γίνει και στην αγγλική γλώσσα ώστε να πάει παντού στον κόσμο μέσω των αποδήμων Ελλήνων.

Οι σελίδες υποστηρικτών κατακλύζονται από δεκάδες βίντεο ενώ σε περίοπτη θέση βρίσκεται εκείνο με την πρεσβυτέρα να αποχωρεί με την εικόνα της Παναγίας από τη δομή του Κολωνού.