Κιβωτός του Κόσμου: Οι κρουαζιέρες του πατέρα Αντώνιου με φιλοξενούμενα παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Κιβωτός του Κόσμου Πατέρας Αντώνιος

Σοκαριστικές οι αποκαλύψεις για την υπόθεση

Αποκαλύψεις για τις κρουαζιέρες στις οποίες πήγαινε με κάποια από τα φιλοξενούμενα παιδιά της “Κιβωτού του Κόσμου” ο πατέρας Αντώνιος έκανε ο θείος του 19χρονου που έκανε την καταγγελία.

Ο θείος του 19χρονου πρώην φιλοξενούμενου της Κιβωτού του Κόσμου, από την καταγγελία του οποίου ξεκίνησαν οι φρικτές αποκαλύψεις για ασέλγεια και κακοποίηση των παιδιών μιλά στο Live News για τις κρουαζιέρες του πατέρα Αντώνιου μαζί με κάποια από τα φιλοξενούμενα παιδιά.

Ο θείος του 19χρονου αναφέρει πως ο πάτερ Αντώνιος επέλεγε ο ίδιος ποια παιδιά θα τον συνοδεύσουν, τα οποία ως επί το πλείστον ήταν αγόρια.

«Πέρασε πανεπιστήμιο και επειδή πέρασε επαρχία του λέει “ε τι να πας τώρα εκεί κάτσε εδώ, θα σε βάλω εγώ με υποτροφία στην Καλών Τεχνών, θα κάνεις εικονογραφίες στις εκκλησίες. Τι θέλεις τώρα να τρέχεις στις επαρχίες;”…και δεν τον έβαζε πουθενά και τον είχε και δούλευε αποθηκάριος» περιγράφει ο θείος του 19χρονου, αναφορικά με τα όσα έταζε ο πάτερ Αντώνιος στον ανιψιό του.

Αποκαλύπτει πως την περίοδο των Χριστουγέννων εργαζόμενοι της δομής δεν επέτρεψαν στους συγγενείς των παιδιών να τα επισκεφθούν με την πρόφαση των συνεπειών – τιμωριών.

«Τους είπαμε “χριστουγεννιάτικα τα έχετε τιμωρία;” και μας απάντησαν πως πρέπει να ακολουθούν τους κανόνες. Πήραν τα δώρα και μας έδιωξαν» καταλήγει ο μάρτυρας.

Πηγή: megatv.com