Κιβωτός του Κόσμου: «Πήραν την περιουσία της μαμάς μου και με έδιωξαν από το σπίτι» καταγγέλλει γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη

Κιβωτός του Κόσμου

Δήλωσαν εξουσιοδοτημένοι από την πρεσβυτέρα

Καταγγελία πως κύκλωμα που συνδέεται με την Κιβωτό του Κόσμου πήρε την περιουσία της μητέρας της και την έδιωξε από το σπίτι της έκανε μια γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, η 28χρονη, η οποία διατήρησε την ανωνυμία της, μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» λέγοντας ότι, δύο μήνες πριν πεθάνει η μητέρα της, έκανε μία διαθήκη στην οποία ανέφερε ότι την αποκληρώνει επειδή την χτυπούσε και της φερόταν βίαια και ως εκ τούτου άφηνε όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία της, δηλαδή δύο σπίτια, αυτοκίνητο και μηχανή, στην Κιβωτό του Κόσμου.

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι, τίποτα από αυτά δεν ισχύει και ότι, δεν υπάρχουν καταγγελίες στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 28χρονης, λίγο μετά το θάνατο της μητέρας της, δύο άνδρες που δήλωσαν εξουσιοδοτημένοι από την πρεσβυτέρα, πήγαν στο σπίτι της, το έβγαλαν φωτογραφίες και της ανακοίνωσαν ότι, πρέπει να φύγει.

Διαβάστε επίσης: Κιβωτός του Κόσμου: Aνήλικος από την δομή του Βόλου κατήγγειλε ασέλγεια από ηγετικό στέλεχος

Διαβάστε επίσης
"Κιβωτός του Κόσμου": Ο πατέρας Αντώνιος θα ζητήσει να εξαιρεθεί η εισαγγελέας ανηλίκων (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ίδια, λέει ότι, κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας της μητέρας της στο Θεαγένειο, στο πλάι της ήταν μονίμως μία ύποπτη νοσοκόμα, ο σύζυγος της οποίας ήταν συνταξιούχος δικηγόρος, ενώ στην «παρέα» υπήρχε και συμβολαιογράφος.

Η γυναίκα που υποπτεύεται κύκλωμα πίσω από τη διαχείριση της περιουσίας της μητέρας της, σημειώνει πως, προσπάθησε πολλές φορές να έρθει σε επαφή με τον πατέρα Αντώνιο, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Η καταγγέλλουσα έχει ήδη κινηθεί νομικά.

Πηγή: ant1news.gr