Κιβωτός του Κόσμου: Πρώην εργαζόμενος επιβεβαίωσε κακοποιητικές συμπεριφορές στα παιδιά

Κιβωτός του Κόσμου

Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις και οι μαρτυρίες σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών που φιλοξενούνταν στην Κιβωτό του Κόσμου.

Την ίδια στιγμή, ένας ακόμα μάρτυρας για την υπόθεση πέρασε το «κατώφλι» της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας. Κατέθεσε ενώπιον των εισαγγελέων ανηλίκων που χειρίζονται την υπόθεση – θρίλερ.

Κιβωτός του Κόσμου: “Ντου” της οικονομικής αστυνομίας στα σπίτια του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας

Πρόκειται για πρώην εργαζόμενο σε δομές της «Κιβωτού του Κόσμου», ο οποίος – κατά πληροφορίες – επιβεβαίωσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κακοποιητικές συμπεριφορές. Την ίδια στιγμή, αναμένεται – εντός των επόμενων ημερών – η διαβίβαση από την Οικονομική Αστυνομία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, όλων των στοιχείων που έχουν συγκεντρωθεί από τις διάφορες δομές της Κιβωτού του Κόσμου με στόχο να μην εξαφανιστούν στοιχεία.

Διαβάστε επίσης  Βγήκε... βόλτα με σπαθί στο χέρι και τρόμαζε περαστικούς

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία αυτά θα αξιολογηθούν και θα αποτελέσουν το αντικείμενο νέας προκαταρκτικής εξέτασης για φοροδιαφυγή και «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος», ενώ δεν αποκλείεται, τα αδικήματα να διευρυνθούν σε πιθανή τέλεση απιστίας, υπεξαίρεσης ή απάτης, αν ο διαχειριστικός έλεγχος οδηγήσει προς αυτή την κατεύθυνση και το ζητήσει η νέα διοίκηση της Κιβωτού του Κόσμου.

Πηγή: newsit.gr