Κολωνός: Απεργία πείνας ξεκίνησε η μητέρα της 12χρονης

Κολωνός βιασμός

Δήλωσε πως έπρεπε να είχε σκοτώσει τον Ηλία Μίχο

Την απόφαση να ξεκινήσει απεργία πείνας μέσα από τη φυλακή, πήρε η μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης στον Κολωνό.

Η 37χρονη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό που ξεκίνησε απεργία πείνας, βρίσκεται στην φυλακή ως κατηγορούμενη και η ίδια για μαστροπεία της κόρης της, η οποία έχει υποστεί πολλούς βιασμούς.

Μιλώντας στο STAR μέσα από τη φυλακή, η μητέρα της 12χρονης αναφερόμενη στον Μίχο λέει: «αν τον είχα απέναντί μου θα τον είχα σκοτώσει και θα ήμουν δίκαια μέσα. Έκανα το λάθος που άκουσα τη ΓΑΔΑ που μου είπε να μην τον πλησιάσω και να μην δώσω κάποιο στοιχείο ότι τον έχω καταγγείλει. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, τώρα δεν θα υπήρχε και θα ήμουν δίκαια μέσα και όχι άδικα».

Διαβάστε επίσης: Κολωνός: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης της μητέρας της 12χρονης

Συνεχίζοντας να απορρίπτει τις κατηγορίες εναντίον της αναφέρει «έχω οκτώ παιδιά, έχω μεγαλώσει δύο κορίτσια μεγαλύτερα, δηλαδή θα περίμενα αν είχα τέτοιες τάσεις, θα περίμενα η… να πάει 12 χρονών για να γίνω μαστροπός στο παιδί, δηλαδή δεν είχα άλλα κορίτσια μεγαλύτερα να το κάνω; Θα περίμενα να μεγαλώσει το συγκεκριμένο παιδί, να κάνω σε αυτό; Γιατί;».

Διαβάστε επίσης  Οδηγός λεωφορείου κατηγορείται ότι προσπάθησε να βιάσει 53χρονη γυναίκα 

Η 37χρονη έστειλε μάλιστα και μήνυμα προς την κόρη της. «Ένα μήνυμα που θέλω να στείλω στο παιδί μου είναι να μην στεναχωριέται, να μην έχει τύψεις και ενοχές για μένα καθόλου, το μόνο που δεν φταίει σε τίποτα είναι αυτό», ανέφερε.

Υπενθυμίζεται πως το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών απέρριψε το αίτημά της για αποφυλάκιση, καθώς έκρινε πως είναι ύποπτη τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων εάν αποφυλακιστεί.

Πηγή: newsit.gr