Κολωνός: «Δεν υπάρχει ελπίδα, μόνο ο Θεός» δήλωσε ο πατέρας του 5χρονου που χαροπαλεύει

Θεσσαλονίκη νοσοκομείο

Συντετριμμένη η οικογένεια του παιδιού

Για την κατάσταση του 5χρονου που χαροπαλεύει μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους μίλησε ο πατέρας του, λέγοντας πως δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να γίνουν πλέον για το άτυχο παιδί.

Κολωνός – 5χρονος: Όπως είπε ο πατέρας μεταφέροντας αυτά που του είπαν οι γιατροί «δεν υπάρχει ελπίδα, μόνο ο Θεός». «Είναι κρίσιμη η κατάσταση του. Χθες (σ.σ. Τρίτη) το μεσημέρι περιμέναμε να μπούμε στην Εντατική να δούμε το παιδί και μας είπαν οι γιατροί “του κάναμε ηλεκτροσόκ και το επαναφέραμε στην ζωή”. Του έδωσαν και φάρμακο για την καρδιά».

Περιγράφοντας τι συνέβη το βράδυ της Κυριακής ο πατέρας του 5χρονου είπε στον ΑΝΤ1 ότι «το παιδί ήταν στο κρεβατάκι το είχε βάλει η σύζυγος να κοιμηθεί. Ήμουν κουρασμένος, είχα ξενυχτήσει με το ταξί και πήγα για δεύτερο μεροκάματο για ελιές, στον Άγιο Στέφανο και στον Ωρωπό».

«Πάλεψα να το σώσω το παιδί. Η πόρτα του σπιτιού ήταν κλειδωμένη γιατί η γυναίκα μου την κλειδώνει ώστε να μην φύγει ο μικρός στη σκάλα και για τους ληστές» πρόσθεσε ο ίδιος λίγο πριν την απολογία του που είναι προγραμματισμένη για σήμερα.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για φωτιά σε εστιατόριο στην Πολίχνη (ΦΩΤΟ)

«Η γυναίκα μου είχε πάει να πάρει σουβλάκια τα παιδιά, την έσπασε η ίδια την πόρτα με έναν γείτονα αλλά με τον καπνό είχε εγκλωβιστεί και δεν μπορούσε να μπει από την πόρτα για να πάει να πάρει το παιδί» κατέληξε για το μοιραίο βράδυ.

Απαντώντας, δε, στα όσα είχαν ακουστεί ότι ήταν μεθυσμένος, αρχικά είπε ότι «αυτά είναι ψέματα» και στη συνέχεια εξήγησε ότι «έφαγα μια μπουκιά ψωμί, έκανα ένεση με ινσουλίνη και με πήρε ο ύπνος».

Ο πατέρας του 5χρονου από τον Κολωνό διευκρίνισε, ακόμα, ότι «έχω πέντε παιδιά, ένα 22 ετών από τον πρώτο μου γάμο και τέσσερα με την δεύτερη σύζυγο μου. Έχω χύσει αίμα και ιδρώτα για να μεγαλώσω τα παιδιά αυτά. Το δεύτερο παιδί που οδηγήθηκε στο Παίδων είναι καλά στην υγεία του και το φιλοξενεί η αδερφή μου».