Κολωνός: Επίθεση του Ρουβίκωνα στον οίκο ανοχής που εξέδιδε ο Μίχος τη 12χρονη (ΦΩΤΟ)

Κολωνός: Επίθεση του Ρουβίκωνα στον οίκο ανοχής που εξέδιδε ο Μίχος τη 12χρονη

Πέταξαν κόκκινες μπογιές στον τοίχο

Επίθεση με μπογιές πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα σε οίκο ανοχής, όπου ο Ηλίας Μίχος εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό.

Τα μέλη της οργάνωσης πέταξαν κόκκινες μπογιές στον τοίχο του οίκου ανοχής και έγραψαν με σπρέι στον τοίχο: «Εδώ βίαζαν τη 12χρονη».

Ο Ρουβίκωνας έκανε αναφορά στην επίθεση με μπογιές στον οίκο ανοχής με ανάρτησή του στην επίσημη σελίδα του στο Facebook. Εξήγησε το γιατί αποφάσισε να παρέμβει στο στούντιο, μίλησε για «οίκο ανοχής της ντροπής» και για «κολαστήριο» από το οποίο «θησαύριζε ο Μίχος και το οργανωμένο έγκλημα από πίσω του».

Διαβάστε επίσης: Κολωνός: Σοκάρει η τελευταία κατάθεση της 12χρονης – Live sex show και βιασμοί

Αναλυτικά ο Ρουβίκωνας ανέφερε στην ανάρτησή του για τον οίκο ανοχής όπου βιαζόταν η 12χρονη, που έζησε μια πραγματική κόλαση στα χέρια του Ηλία Μίχου:

Διαβάστε επίσης  Υπόθεση Κολωνού: Ανακοινώνεται η απόφαση για τους 26 κατηγορουμένους

«Έχουμε χρέος ως οργάνωση που οραματιζόμαστε μια διαφορετική κοινωνία, να κάνουμε αυτή την προσπάθεια που μας επιτρέπει η δύναμή μας, ώστε να διαφυλάξουμε πως δεν θα ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Σε κανένα άλλο παιδί, αγόρι ή κορίτσι, σε καμία άλλη γυναίκα.

Γι’ αυτό και σήμερα αποφασίσαμε να παρέμβουμε στον οίκο ανοχής της ντροπής. Το κολαστήριο από το οποίο θησαύριζε ο Μίχος και το οργανωμένο έγκλημα από πίσω του. Χάρη στη σεξουαλική εκμετάλλευση, στη προσβολή της ίδιας της ζωής, ενός 12χρονου κοριτσιού».