Κολωνός: «Κανείς από τους κατηγορούμενους δεν ήταν οικογενειακός φίλος»

Για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό μίλησε ο πατέρας της 12χρονης αναφέροντας ότι έπρεπε να προσέχει περισσότερο τον κόρη του.

Μιλώντας στο Star αναφέρεται στους προφυλακισμένους, τον Ηλία Μίχο, αλλά και τις δικές του ευθύνες. «Είμαστε ακόμη σε σοκ, προσπαθούμε να συνέλθουμε. Κανείς από τους προφυλακισμένους δεν ήταν οικογενειακός μας φίλος, γείτονες ήταν.

Τον δερματολόγο δεν τον ήξερα, ούτε τον πρώην διαιτητή. Τον Μίχο τον ξέραμε 20 χρονιά. Ψωνίζαμε από αυτόν, τον πληρώναμε. Πήγε η σύζυγος μου αρχικά για δουλειά και μετά στείλαμε και την κόρη μου. Του είχαμε εμπιστοσύνη. Σαράντα μέρες έκαναν να πιάσουν τον Μίχο, πιστεύω ότι είχε στοιχεία, κινητά και τα εξαφάνισε. Μας ξέφυγε η κατάσταση τι να πω, έπρεπε να προσέχω περισσότερο την κόρη μου» είπε ο πατέρας της 12χρονης.

Όπως λέει θέλει να τιμωρηθούν όλοι όσοι ασέλγησαν στο παιδί του. «Η κόρη μου στεναχωριέται κλαίει, ζητάει τη μαμά της. Μου είπε να της υποσχεθώ πως θα προσέχω την αγαπημένη της γατούλα που είχαμε στο σπίτι και τα αδέλφια της».

Διαβάστε επίσης  Συνέλαβαν 55χρονο που παρενόχλησε δύο κοπέλες στον Κολωνό 

Να σημειωθεί ότι ο πατέρας της 12χρονης βρέθηκε την Παρασκευή στα δικαστήρια με τον δικηγόρο του, καθώς εκδικαζόταν η υπόθεση για τα ναρκωτικά που είχαν βρεθεί στο σπίτι του μετά από έρευνα της αστυνομίας. Τελικά απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες και αποχώρησε ανακουφισμένος.

«Τόσο ο ίδιος όσο και όλα τα παιδιά στηρίζουν απολυτά τη μητέρα πιστεύουν ότι είναι αθώα. Πράγματι ακούστηκε ότι κάποια από τα παιδιά ήταν με έναν Πακιστανό, όλα τα παιδιά είναι του ζευγαριού, αυτό το δηλώνω κατηγορηματικά» είπε ο Γιώργος Κριεμάδης, δικηγόρος του πατέρα της 12χρονης.