Κολωνός: Στη φυλακή για τον βιασμό της 12χρονης ένας γείτονας της

Κολωνός βιασμός

Πρόκειται για οικογενειακό φίλο της οικογένειας της

Τον δρόμο της φυλακής πήρε σήμερα, Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, ακόμη ένας κατηγορούμενος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.

Πρόκειται για γείτονα και οικογενειακό φίλο της 12χρονης, ο οποίος αρνήθηκε την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής και κρίθηκε προφυλακιστέος με την σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για την έβδομη προφυλάκιση ανάμεσα στους 11 τελευταίους κατηγορούμενους στην υπόθεση του βιασμού τους οποίους η 12χρονη αναγνώρισε ως κακοποιητές της.

Χθες Τρίτη (21/2) είχαν κριθεί προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους στην αρμόδια ανακρίτρια δύο ακόμη άνδρες που κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις με την 12χρονη από τον Κολωνό.

Δείτε επίσης: Κολωνός: 58χρονος βίαζε την 12χρονη όσο η γυναίκα και το παιδί του ήταν στο πάρκο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως σε συμπληρωματική απολογία κλήθηκε και ο βασικός κατηγορούμενος για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος του παιδιού Ηλίας Μίχος ο οποίος είναι προφυλακισμένος από τον περασμένο Οκτώβριο. Να σημειωθεί ότι οι δυο κατηγορούμενοι που προφυλακίστηκαν την Τρίτη είχαν λάβει κλήσεις σε απολογία από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση όπως και τέσσερα ακόμη πρόσωπα.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Κεκλεισμένων των θυρών δίκη για βιασμό 16χρονης από 27χρονο ράπερ

Οι κλήσεις εστάλησαν μετά την τελευταία κατάθεση που έδωσε το κοριτσάκι στις Αρχές, αναγνωρίζοντάς τους ως κακοποιητές του. Μεταξύ των έξι είναι και ο διαιτητής-οδοντοτεχνίτης ο οποίος έχει λάβει προθεσμία για την Παρασκευή.