Κολωνός: Συναντήθηκε με την μητέρα της η 12χρονη – Αναγνώρισε κι άλλα άτομα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε η δικηγόρος της μητέρας της, Ασπασία Ταραχοπούλου, το κορίτσι στην πέμπτη του κατάθεση αναγνώρισε ακόμη πέντε πρόσωπα, ενώ όπως είπε, το παιδί συναντήθηκε με την μητέρα του, που είναι προφυλακισμένη.

Συγκεκριμένα η δικηγόρος ανέφερε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ότι στην πέμπτη του κατάθεση η οποία και ήταν μαραθώνια, καθώς διήρκεσε από τις 2:30 το μεσημέρι μέχρι τις 8:00 το βράδυ, το κορίτσι ρωτήθηκε μόνο για τα πρόσωπα, τα οποία κλήθηκε να αναγνωρίσει. Όπως αναφέρουν πληροφορίες της εκπομπής η 12χρονη αναγνώρισε τουλάχιστον πέντε πρόσωπα, ενώ για τον περιβόητο «Γιώργο», σύμφωνα με την κ. Ταραχοπούλου «το παιδί και πάλι έδειξε αυτόν τον Γιώργο, τον οποίο δεν της το έδειξαν. Έχει πει τα στοιχεία του, που μένει κλπ».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη συνάντηση που είχε το κορίτσι και τα αδέλφια του με τη μητέρα του στη φυλακή. «Η συνάντηση είχε κανονιστεί με δική μου παρέμβαση στην εισαγγελία ανηλίκων, που έγινε δεκτή. Πήγε το παιδί με το μικρό της αδερφό, είδαν τη μητέρα τους στη φυλακή μετά την κατάθεση που έδωσε στις Αρχές. Στη συνέχεια ζητήθηκε από τα αδέρφια της να δουν το κορίτσι, καθώς είχαν να τη δουν από τον Οκτώβριο. Δεν της επετράπη να πάει στο σπίτι της, αλλά ζήτησαν απ’ όλη την οικογένεια να κατέβει στο δρόμο και να τη συναντήσουν και κράτησε πέντε με δέκα λεπτά».

Διαβάστε επίσης  Αγιοι Ανάργυροι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο... άγνοιας από τους αστυνομικούς - «Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει»

Η κ. Ταραχοπούλου ανέφερε, ότι σημειώθηκε και ένα περιστατικό κατά τη διάρκεια της συνάντησης της 12χρονης με την οικογένειά της: «Όταν έφτασαν στην πόλη, στην οποία ζουν, με το υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειας, τους σταμάτησαν οι αστυνομικοί, με φακούς, όπλα, μάσκες και κουκούλες και φώναζαν στα παιδιά να κατέβουν από το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να κλάψουν τα παιδιά. Έγινε ένας χαμός».

Πηγή: enikos.gr