Κορακάκη για τον άνδρα που την παρακολουθούσε: «Μου έχει αφήσει πολλά τραύματα»

Κορακάκη

Έχει δεχτεί απειλητικό μήνυμα από τον φίλο του

Για την δυσάρεστη περιπέτεια που ζούσε όταν ο stalker της της έκανε τη ζωή δύσκολη μίλησε η Άννα Κορακάκη.

«Δεν έχω βρει ακόμη καμία ισορροπία» απαντάει η Άννα Κορακάκη όταν την ρωτούν για το εάν ξεπέρασε αυτή την ιστορία.

«Μου έχει αφήσει πολλά τραύματα. Όταν βρίσκομαι στη Δράμα γυρίζω συνεχώς και κοιτάζω πίσω μου. Είναι τρομακτικό ένα μυαλό που είναι απρόβλεπτο και αυτό μου το έδειχναν οι πράξεις του. Τα τελευταία τρία χρόνια είχε… ξεφύγει. Με έναν φίλο του έφτασαν στο σημείο να προσπαθήσουν να μπουν στο διαμέρισμά μου. Πήγαινε στις δουλειές των δικών μου ανθρώπων και δημιουργούσε προβλήματα. Ερχόταν ακόμα και στο σκοπευτήριο.

Τα τελευταία δύο χρόνια δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έχω συνεχώς εφιάλτες. Δεν θέλω να κάνω τη γενναία. Απέκτησα φοβίες που δεν τις είχα. Τον τελευταίο χρόνο πηγαίνω και σε ψυχολόγο. Πρέπει να δουλέψω αρκετά και με τους εφιάλτες του ύπνου» τονίζει η Άννα Κορακάκη μιλώντας στην «Καθημερινή».

Η σκοποβολή αποτελεί για την Άννα τη μοναδική διέξοδο στους εφιάλτες της. «Όταν μπαίνω στη θυρίδα και βρίσκομαι μπροστά στον στόχο, εκεί ηρεμώ. Εκεί είναι το σπίτι μου και δεν μπορεί να με πειράξει κανένας. Όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχω κλειδώσει την πόρτα του σκοπευτηρίου», υποστηρίζει και η σκέψη της ταξιδεύει στο αβέβαιο μέλλον: «Καταδικάστηκε για πέντε χρόνια, αλλά σε πέντε μήνες θα είναι έξω. Τι θα κάνω εγώ τότε; Ήδη ένας φίλος του μου έστειλε μήνυμα, τονίζοντάς μου ότι έκανα κακό στον φίλο του».

«Μόνο μια γυναίκα που το βιώνει μπορεί να καταλάβει»

«Μόνο μια γυναίκα που το βιώνει μπορεί να καταλάβει» τόνισε η κα Κορακάκη και πρόσθεσε:

« Σε ό,τι αφορά την ασφάλεια, όσο υποστηρικτικό κι αν είναι το περιβάλλον σου, όταν βρεθείς σε κίνδυνο δεν μπορεί να παρέμβει το περιβάλλον. Είσαι εσύ και ο κίνδυνος. Εκεί μόνο η τύχη μπορεί να σε βοηθήσει. Εύχομαι να έχει την τύχη μαζί της».

Σημειώνεται ότι η Άννα Κορακάκη είχε δημοσιεύσει στο τέλος Μαΐου φωτογραφίες από την εφιαλτική περιπέτειά της που σοκάρουν.