Κόρινθος: Στην φυλακή οι δύο ανήλικοι για απόπειρα βιασμού 14χρονης στο σχολείο

Νικηφόρος Δράμας φυλακές νικηφόρου δράμα δήμος παρανεστίου

Οι άλλοι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους

Μετά και την σημερινή τους απολογία, προφυλακιστέοι κρίθηκαν δύο ανήλικοι για απόπειρα βιασμού 14χρονης στην Κόρινθο, ενώ οι άλλοι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Η σύλληψη των πέντε αγοριών ηλικίας από 13 έως 16 ετών έγινε τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, μετά από καταγγελία της μητέρας του ανήλικου κοριτσιού, σύμφωνα με το Korinthostv.

Οδηγήθηκαν στον ανακριτή και στη συνέχεια στον εισαγγελέα Κορίνθου. Συνελήφθησαν και πέντε γονείς με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκων, οι οποίοι αφέθησαν ελεύθεροι λίγο αργότερα.

Το σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης στο 1ο Λύκειο Κορίνθου. Το ανήλικο κορίτσι, βρισκόταν στο προαύλιο κατά τη διάρκεια διαλείμματος, όταν πέντε συμμαθητές της, ηλικιών από 13 έως 16, άρχισαν να την θωπεύουν σε στήθος και γεννητικά όργανα.

Σε κατάσταση σοκ, η 14χρονη έβαλε τις φωνές, αντιστάθηκε και κατάφερε να ξεφύγει. Αφού ενημέρωσε τους γονείς της και τη διεύθυνση του σχολείου, οι πέντε ανήλικοι συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για απόπειρα βιασμού. Παράλληλα, σχηματίσθηκε δικογραφία και για τους γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Σύμφωνα με το korinthsotv, η ανήλικη βρέθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης σε δομή ανηλίκων του υπουργείου Δικαιοσύνης στην Αθήνα και παρουσία ειδικών παιδοψυχολόγων κατέθεσε τα όσα εφιαλτικά έζησε στο σχολείο της. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η ανήλικη εξετάστηκε από ιατροδικαστή για δύο ώρες και εκείνος διαπίστωσε πως η 14χρονη έφερε μώλωπες στους καρπούς και τα πόδια της.

Η επίθεση, κατά δήλωσή της, σημειώθηκε γύρω στις 11:00 και ενώ είχε ήδη χτυπήσει το κουδούνι λήξης του διαλείμματος και οι μαθητές επέστρεφαν στις τάξεις. Τότε, μια παρέα πέντε ατόμων, την πλησίασε και της είπε να πάνε λίγο πιο πέρα, από την αίθουσα δίπλα στις τουαλέτες δήθεν για να της μιλήσει για μία φίλη της. Το κοριτσάκι, τον ακολούθησε και τότε ο δράστης, της όρμησε, της έκανε κεφαλοκλείδωμα και άρχισε να τη θωπεύει στο στήθος και τα γεννητικά όργανα.

Διαβάστε επίσης  Απίστευτο περιστατικό στο Βόλο: Ανδρας αυνανίστηκε σε παιδική χαρά μπροστά σε ανήλικα

Η μικρή αντέδρασε, του έριξε μια κλωτσιά και τότε εμφανίστηκε μπροστά της η «ομάδα κρούσης» , οι άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι. Όλοι μαζί, πέφτουν πάνω της, τη στριμώχνουν σε μια εσοχή και αρχίζουν να την αγγίζουν άγαρμπα στο στήθος και τα γεννητικά της όργανα. Μάλιστα ο ένας από τους δράστες, έδωσε εντολή σε 16χρονο να βάλει τα χέρια του μέσα από τη φόρμα της μαθήτριας στα γεννητικά της όργανα, την ώρα που οι υπόλοιποι προσπαθούσαν να της κατεβάσουν το παντελόνι. Το κορίτσι, πάλεψε με τους επίδοξους βιαστές και κατάφερε να απομακρυνθεί από το σημείο.

Πηγή: eleftherostypos.gr