Κόρινθος: Ξέσπασε ο πατέρας της 28χρονης που βιάστηκε από τον πρώην της – «Αν είχα όπλο θα το τραβούσα»

Ημαθία Απόλλων Άρης Σέρρες σύλληψη Ηράκλειο ξυλοδαρμός ληστεία

Ο εφιάλτης που έζησε η κοπέλα έμοιαζε ατέλειωτος

Συγκινεί ο πατέρας της 28χρονης την οποία απήγαγε, βίασε και έπειτα προσπάθησε να κάψει ζωντανή ο πρώην σύζυγός της στην Κόρινθο.

Μιλώντας στο STAR, ο κ. Νίκος τόνισε ότι «έχω φτάσει σε σημείο αν είχα όπλο να το τραβούσα» και πρόσθεσε ότι δεν σκέφτηκε ούτε τα ίδια του τα σπλάχνα, τα παιδιά του τα οποία θα άφηνε ορφανά από μητέρα».

Ο ίδιος με δάκρυα στα μάτια είπε:

«Να την κάψεις, τι είναι; Το λέω και δακρύζω. Τι κέρδισε; Έχω πληγωθεί, δεν μπορώ να συνέλθω ακόμα».

Στη φωτογραφία ντοκουμέντο που έφερε στο φως το Star φαίνεται μόνο μια από τις δεκάδες μελανιές που της προκάλεσε ο δράστης στο σώμα.

Το σώμα της 28χρονης ήταν γεμάτο μώλωπες

Η περιγραφή της μητέρας σοκάρει: «Με άρπαξε από το κεφάλι και με χτυπούσε στο τζάμι του αυτοκινήτου και στο ταμπλό. Όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο με έβγαλε έξω κι επειδή αρνήθηκα να βγάλω τα ρούχα μου, έκαψε με τον αναπτήρα το τριχωτό της κεφαλής μου και συνέχισε να με χτυπάει με γροθιές».

Σε μια σύντομη τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της, η ίδια ψέλλισε μόνο «να μην φοβούνται οι γυναίκες».

«Η εντολέας μου σήμερα είναι καλύτερα σωματικά, έχουν υποχωρήσει τα τραύματα, ψυχολογικά όμως παραμένει σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Είναι φοβισμένη, τρομαγμένη, δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί όλο αυτό που της έχει συμβεί. Η μόνη της μέριμνα και το επίκεντρο του ενδιαφέροντός της είναι τα δυο της παιδιά που δε θέλει να τραυματιστούν και να στιγματιστούν περαιτέρω», δήλωσε η δικηγόρος της 28χρονης, Χριστίνα Παναγή.

Το θύμα πήρε εξιτήριο, αναρρώνει και περνάει χρόνο με τα δύο παιδιά της.

Ο δράστης είχε και στο παρελθόν κακοποιητική συμπεριφορά

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε κακοποιητική συμπεριφορά. Σήκωνε χέρι πολλές φορές, όμως η γυναίκα δεν το είχε δηλώσει στην αστυνομία, με αποτέλεσμα οι φίλοι και οι γνωστοί να νομίζουν ότι το ζευγάρι ήταν ευτυχισμένο.

Η 28χρονη είχε μετακομίσει στην Αλμυρή Κορινθίας περίπου έναν χρόνο. Έμενε εκεί με τα παιδιά της.