Κορονοϊός: Μάσκα παντού εξετάζει η κυβέρνηση για την Αττική

Δυτική Αττική

H κυβέρνηση βρίσκεται σε… ανοιχτή γραμμή με τους λοιμωξιολόγους για το ποια θα είναι τα επόμενα μέτρα που θα παρθούν στην Αττική που είναι σταθερά στο επίκεντρο της επιδημίας. Μέτρα στην Αττική στις ημέρες που θα ακολουθήσουν εφόσον αυτά που είναι σε ισχύ δεν αποδώσουν. Το βασικότερο «χαρτί» που φαίνεται να είναι έτοιμη να παίξει […]

H κυβέρνηση βρίσκεται σε… ανοιχτή γραμμή με τους λοιμωξιολόγους για το ποια θα είναι τα επόμενα μέτρα που θα παρθούν στην Αττική που είναι σταθερά στο επίκεντρο της επιδημίας.

Μέτρα στην Αττική στις ημέρες που θα ακολουθήσουν εφόσον αυτά που είναι σε ισχύ δεν αποδώσουν.

Το βασικότερο «χαρτί» που φαίνεται να είναι έτοιμη να παίξει η κυβέρνηση είναι εκείνο της γενικής χρήσης μάσκας.

Όπως μετέδωσε το OPEN TV, αν δεν πάνε καλά τα μέτρα που ελήφθησαν την περασμένη Δευτέρα αλλά και εκείνα που θα τεθούν σε ισχύ από απόψε τα μεσάνυχτα, η κυβέρνηση κρατά σε «εφεδρεία» τη γενικευμένη χρήση μάσκας, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους. Τα τρία κριτήρια τα οποία λαμβάνει υπόψη για όλες τις αποφάσεις, είναι ο αριθμός των διασωληνωμένων, ο αριθμός των ημερήσιων κρουσμάτων αλλά και οι αντοχές του ΕΣΥ. Χαρακτηριστική ήταν και η σχετική ρήση του πρωθυπουργού στο πρόσφατο διάγγελμά του, όπου και τόνισε ότι «η μάσκα είναι το εμβόλιο μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο».

Στον πιο φονικό μήνα της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας εξελίσσεται ο Σεπτέμβριος, αφού μέσα στις 26 ημέρες που έχουμε διανύσει, έχουν χάσει τη ζωή τους 107 συμπολίτες μας, την ώρα που ο συνολικός αριθμός των νεκρών από την Covid στη χώρα μας ανέρχεται σε 376.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *