Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Εφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Θωμάρεϊς, πρόεδρος της κοινότητας Νέου Ρυσίου

Χρήστος Θωμάρεϊς

Ο Χρήστος Θωμάρεϊς νοσηλεύθηκε για πολλές ημέρες

Εχασε τη μάχη για τη ζωή, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία, ο πρόεδρος της Κοινότητας Νέου Ρυσίου, Χρήστος Θωμάρεϊς. Αιτία της νοσηλείας του, είναι ο κορονοϊός.

Ο Χρήστος Θωμάρεϊς υπήρξε από τα παλαιότερα και δυναμικότερα στελέχη της αυτοδιοίκησης, με τη συγκεκριμένη είδηση να προκαλεί θλίψη στην κοινότητα της Θέρμης.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος επισημαίνει τα εξής:

“Εκφράζω τη θλίψη μου για την απώλεια του Χρήστου με τον οποίο συμπορευτήκαμε για πάρα πολλά χρόνια στην αυτοδιοίκηση. Ήταν από τους στενότερους συνεργάτες και τα πολυτιμότερα στελέχη του δήμου μας. Υπήρξε ηγετική φυσιογνωμία στην Κοινότητα του Νέου Ρυσίου την οποία υπηρέτησε με αφοσίωση για περισσότερες από τρεις δεκαετίες. Η οικογένειά του αλλά και οι συμπολίτες του θα πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι για την προσφορά του. Προσωπικά αισθάνομαι τυχερός που συνεργάστηκα μαζί του, που μαζί οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε, όσα έγιναν τις τελευταίες δεκαετίες στην περιοχή του Νέου Ρυσίου. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στη σύζυγό του Μαρία και στα παιδιά του Φωτεινή και Σοφοκλή”.

Διαβάστε επίσης
ΕΕΔΑ: Κατατέθηκαν 18000 προσφυγές κατά των μέτρων για την πανδημία του κορονοϊού

Ο Χρήστος Θωμάρεϊς γεννήθηκε και έζησε στο Νέο Ρύσιο. Υπήρξε απόφοιτος του τμήματος Μηχανολόγων της Σχολής Ευκλείδη. Διετέλεσε πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Νέου Ρυσίου και αντιδήμαρχος του δήμου Θέρμης. Από το 2006 και έως σήμερα ήταν πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Νέου Ρυσίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *