Κως: Μαθητής κατέληξε στο νοσοκομείο με ελαφρά αμνησία μετά από περιστατικό bullying

Οι γονείς ζητούν άμεσα μέτρα για την αποφυγή κάποιου παρόμοιου περιστατικού

Ένα σοβαρό περιστατικό ενδοσχολικού bullying σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Λύκειο Αντιμάχειας στην Κω, σύμφωνα με καταγγελίες γονέων, που είχε ως αποτέλεσμα ένας μαθητής να οδηγηθεί στο νοσοκομείο με ελαφρά αμνησία.

Κως: Οι γονείς αναφέρουν ότι ο “δράστης” του συγκεκριμένου περιστατικού, δημιουργεί συχνά προβλήματα στο σχολείο, με αποτέλεσμα να φοβούνται τα παιδιά να πάνε στο σχολείο τους, αλλά και οι ίδιοι να ανησυχούν μην συμβεί κάτι σοβαρότερο.

Όπως είπαν, έχουν ενημερώσει τόσο τον Διευθυντή του σχολείου, όσο και την Αστυνομία, ζητώντας να παρθούν άμεσα μέτρα, για να μην θρηνήσουμε κάποιο θύμα.

Σε επικοινωνία που υπήρχε με τον Διευθυντή του Σχολείου, ανέφερε ότι πανελλαδικά, υπάρχει έξαρση στων περιστατικών βίας στα σχολεία μέσω της πανδημίας. Ενημέρωσε ότι είναι γνώστης του συγκεκριμένου περιστατικού, καθώς έχει γίνει επίσημη καταγγελία και ότι περιμένει να επιστρέψει στο σχολείο (απουσιάζει) ο φερόμενος ως δράστης, για να απολογηθεί και να υποστεί τις ανάλογες συνέπειες.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Καθηγήτρια κατηγορείται για bullying στη μαθήτρια που είχε καταγγείλει βιασμό από συμμαθητή της

Ο Διευθυντής, πάντως αρνήθηκε τις καταγγελίες, ότι ο δράστης έχει εμπλακεί και σε άλλα περιστατικά, τονίζοντάς, ότι όποιος σηκώνει χέρι σε μαθητές, θα φεύγει από το σχολείο.

Από την πλευρά του παιδιού που κατηγορείται ότι προκάλεσε το επεισόδιο, αρνούνται τις κατηγορίες ότι το παιδί έχει προκαλέσει ξανά προβλήματα, καθώς πρόκειται για ένα ήσυχο παιδί.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό, αναφέρθηκε ότι το παιδί μπήκε στη μέση για να σταματήσει έναν καβγά που είχε προηγηθεί ανάμεσα στο παιδί που χτύπησε (και έπαθε αμνησία) και σε ένα μικρότερο μαθητή.

Όπως ειπώθηκε, προσπάθησε να σταματήσει τον καβγά και να προστατεύσει το μικρότερο μαθητή και όταν είδε ότι ο άλλος μαθητής ερχόταν προς τα πάνω του, φοβήθηκε και τον χτύπησε μία φορά για να αμυνθεί, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να χτυπήσει. Αμέσως μετά, πήγε στον Διευθυντή και του είπε όλα όσα έγιναν.

Μάλιστα, ισχυρίζονται ότι υπάρχουν και μάρτυρες στο περιστατικό, που μπορούν να επιβεβαιώσουν τα όσα λέει το συγκεκριμένο παιδί.

Πηγή: ant1news.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *