Κώστας Κωστόπουλος: Αθώος για βιασμό ο πρώην σκηνοθέτης του “Σασμού”

Κώστας Κωστόπουλος

Χειροκροτήματα αλλά και φωνές στην αίθουσα

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών έκρινε ομόφωνα αθώο τον πρώην σκηνοθέτη του «Σασμού», Κώστα Κωστόπουλου.

Ο πρώην σκηνοθέτης της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό ηθοποιού το καλοκαίρι του 2010.

Στο άκουσμα της απόφασης το ακροατήριο ξέσπασε σε χειροκροτήματα, ενώ συγγενής από την πλευρά της καταγγέλλουσας φώναξε «Αίσχος! Δε λυπάστε τα 14χρόνια!».

Την αθώωση του ηθοποιού είχε εισηγηθεί στην αγόρευση του και ο εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, Στέφανος Μπαξεβάνης.

«Δεν έχω βεβαιότητα εάν το έχει πράξει ή όχι. Δεν έχω κατασταλάξει. Δεν ήμουν και παρών. Έχω σοβαρές αμφιβολίες. Ένας αθώος που καταδικάζεται είναι υπόθεση όλων των έντιμων ανθρώπων. Θα προτείνω να οδηγηθείτε σε αθωωτική κρίση» είχε τονίσει ο εισαγγελέας και είχε προσθέσει πως «δεν αντέχουν στην κοινή λογική» τα όσα είχα καταθέσει η καταγγέλλουσα, τα οποία φαινόταν να μην είναι βιωματικά.

Διαβάστε επίσης  Απόστολος Λύτρας: Επίσπευση της ανάκρισης και της δίκης ζητά ο Αρειος Πάγος

Από την πλευρά του, στην απολογία του, ο Κώστας Κωστόπουλος αρνήθηκε την κατηγορία και υποστήριξε πως η καταγγέλλουσα λέει ψέματα. Για το επίμαχο βράδυ ανέφερε πως είχαν κάποιες ερωτικές περιπτύξεις, ωστόσο, όταν η καταγγέλλουσα του είπε να σταματήσει, εκείνος το έπραξε, αναφέρει το newsit.gr.