Κούγιας: “Η Ρούλα Πισπιρίγκου έφαγε άγριο ξύλο στην ΓΑΔΑ για να ομολογήσει” (ΒΙΝΤΕΟ)

O γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου κατήγγειλε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ξυλοκοπήθηκε άγρια από την αστυνομία.

«Τη σαπίσανε στο ξύλο, αυτό μου λέει. Έφαγε πολύ ξύλο στην αστυνομία η Πισπιρίγκου πρώτη φορά. Άλλο οι συγγενείς της αν δεν είχαν την εμπειρία ή ο δικηγόρος δεν τους έβαλε να τη φωτογραφίσουν. Απ’ ό,τι λέει, τη σάπισαν στο ξύλο για να ομολογήσει», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Η καταγγελία αυτή είχε δει το φως της δημοσιότητας και τον περασμένο Απρίλιο, όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε μετά την ανάκριση στις φυλακές του Κορυδαλλού κατηγορούμενη για το θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Μετά από έρευνα που ακολούθησε η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε διαψεύσει πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από αστυνομικούς, ενώ εξετάστηκε και από ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί αν έφερε τραύματα.

Διαβάστε επίσης  Αγριος ξυλοδαρμός μεταξύ 14χρονων - Ηθελε να την πετάξει στη θάλασσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αλέξης Κούγιας επέμεινε πάντως στην πρόσφατη συνέντευξη του πως η Ρούλα Πισπιρίγκου και οι συγγενείς της αναφέρουν πως υπήρξε βιαιοπραγία σε βάρος της από αστυνομικούς. Μάλιστα χαρακτήρισε «σενάριο» την δικογραφία που συνέταξε η Αστυνομία στην Αθήνα και επιτέθηκε στους 3 ιατροδικαστές που επανεξέτασαν την υπόθεση.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Τρίτη (25/10), στην 35η ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Πηγή: megatv.com