Κούγιας: “Τον κ. Κασσελάκη πως θα τον αποκαλούν οι συνάδελφοί του, η Στέφανος ή ο Στέφανος;”

Κούγιας Πάτρα

Βαριές κουβέντες από τον ποινικολόγο

Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 εξαπέλυσε σκληρές εκφράσεις και βαριούς χαρακτηρισμούς για τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη.

«Αν αυτά που λέει και κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης ερχόταν και τα έλεγε και τα έκανε στην Πετρούπολη, θα είχε φάει τουλάχιστον 10 πατσαβούρες κάθε φορά που τα λέει και τα κάνει», ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «Τόλμησε αυτός ο άνθρωπος και πήγε στην Μακρόνησο, εκεί που έχουν χύσει το αίμα τους πραγματικοί αγωνιστές της δημοκρατίας. Αυτός με τα πούπουλα… Πήγε αυτός με το φουσκωτό του άλλου του νούμερου (ναύαρχος Αποστολάκης) και αποβιβάστηκαν εκεί; Αυτό το νούμερο, περί νούμερου πρόκειται. Αν ήθελε να πάει να προσκυνήσει ο Στέφανος Κασσελάκης στην Μακρόνησο, ας πήγαινε μόνος του».

Ο κ. Κούγιας ανέφερε πως «αν τελικά ο ελληνικός λαός έχει τέτοιο κατάντημα να επιλέξει ως αρχηγό κόμματος που διεκδικεί την εξουσία αυτό το νούμερο –γιατί πρόκειται περί νούμερου, περί θρασύτατου, αδίστακτου ανθρώπου. Αυτός δεν έχει αίσθηση ντροπής. Και πηγαίνει στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και λέει «κάντε με αρχηγό γιατί εγώ θα νικήσω τον Μητσοτάκη;». Ποιος είναι ο αγώνας του στη γειτονιά του, σε οργανωμένο κόμμα, σε απεργίες;».

Διαβάστε επίσης  Κούγιας για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τη Βατίδου: «Εχω σχέση, μου δημιουργεί πρόβλημα»

Τέλος, σχολίασε ότι «Τον κ. Κασσελάκη πώς θα τον αποκαλούν οι συνάδελφοί του, η Στέφανος ή ο Στέφανος; Ο κ. Κασσελάκης είναι ο σύζυγος ή η σύζυγος; Εμείς που συμμετέχουμε στη ζωή κανονικά και με νύχια και με δόντια κάναμε κάτι, έχουμε και παιδιά αγόρια και κορίτσια και θέλουμε να είναι ευτυχισμένα, όχι μπερδεμένα».