Κοζάνη: Αεροδιακομιδή 3χρονου αγοριού στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης

Εντονη είναι η αγωνία για ένα μικρό παιδί που διασωληνώθηκε και αποφασίστηκε να μεταφερθεί από την Κοζάνη στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.

Μάλιστα, μαζί του, από την πρώτη στιγμή και στην αεροδιακομιδή, οι γονείς του, από την Κοζάνη. Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες, στις 11:00 ξεκίνησε η αεροδιακομιδή με ελικόπτερο, παιδιού ηλικίας 3,5 ετών, με αναπνευστικά προβλήματα, από το Μαμάτσειο, σε Νοσοκομείο της Αθήνας.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πιθανόν βαρύ περιστατικό γρίπης, το οποίο ταλαιπωρεί το παιδί με αποτέλεσμα να κριθεί η διακομιδή του απαραίτητη.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τη συνοδεία περιπολικού της τροχαίας αλλά και τη συνδρομή της ομάδας ΔΙΑΣ στο αεροδρόμιο της Κοζάνης.

To παιδάκι εισήχθη χθες 2 Ιανουαρίου στο Μαμάτσειο νοσοκομείο της Κοζάνης με αναπνευστική δυσχέρεια και κατά τις πρωινές ώρες η κατάστασή του επιδεινώθηκε και αποφασίστηκε από τους γιατρούς η διασωλήνωσή του καθώς και η μεταφορά του σε εξειδικευμένο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας

Πηγή: kozanimedia.gr

Φωτογραφία αρχείου