Κοζάνη: Πάρκαρε στη μέση του δρόμου και προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος – Ελειπε για 20 λεπτά (ΒΙΝΤΕΟ)

Η απίστευτη δικαιολογία της οδηγού όταν της “έκοψαν” κλήση

Πανικό προκάλεσε το μεσημέρι του Σαββάτου (30/9) μια γυναίκα οδηγός στην Κοζάνη, η οποία πάρκαρε παράνομα στη μέση του δρόμου.

Η οδηγός στην Κοζάνη ήθελε να κάνει τα ψώνια της και όπως φαίνεται βαριόταν να απομακρυνθεί. Τράβηξε χειρόφρενο σε πλατεία, άναψε τα αλάρμ και για 20 λεπτά βρισκόταν μέσα σε κατάστημα. Τα λεωφορεία ήταν αδύνατον να περάσουν από το σημείο. Η ουρά των οχημάτων άρχισε να επεκτείνεται προς τα πίσω και ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Όταν βγήκε η γυναίκα και είδε τους αστυνομικούς είπε το αμίμητο: ότι είναι πλημμυροπαθής από τη Θεσσαλία, που ήρθε για να ψωνίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Όλα έγιναν στη 13:00 το μεσημέρι στην πλατεία Λασσάνη στην Κοζάνη, όταν μια κυρία πάρκαρε παράνομα το ΙΧ της μέσα στο δρόμο, μπροστά σε κατάστημα για 20 λεπτά.

Όπως φαίνεται στις εικόνες του kozanimedia.gr, «κόλλησαν» τα αστικά λεωφορεία, δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό χάος και η οδηγός έφερε ως δικαιολογία ότι είναι πλημμυροπαθής από το Βόλο που ήρθε να ψωνίσει στην Κοζάνη.

Διαβάστε επίσης  Νεκρός άνδρας σε τροχαίο στην Κοζάνη - Τον έψαχναν από χθες οι δικοί του (ΦΩΤΟ)

Οι δικαιολογίες δεν έπεισαν τους αστυνομικούς και πλέον η ίδια καλείται να πληρώσει πρόστιμο. Επιπλέον αφαιρέθηκαν οι πινακίδες κυκλοφορίας από το αυτοκίνητό της.