Κρήτη: Αυτοκτόνησε Αφγανός όταν έμαθε ότι η οικογένειά του σφαγιάστηκε από τους Ταλιμπάν

γυναίκα Σέρρες Αιτωλοακαρνανία ΗΣΑΠ Ιωάννινα πατέρας Χαλκιδική σορός εργατικό ατύχημα Μάλγαρα Θεσσαλονίκη μπαλκόνι κορονοϊού Λάρισα τροχαίο Θεσσαλονίκη κορονοϊό σπίτι πατέρας τροχαίο κορονοϊός αστυνομία μητέρα Εύβοια πατίνι Κρήτη Ζάκυνθος

Βρισκόταν σε επεξεργασία η διαδικασία της αίτησης του για άσυλο

Ένα απίστευτο περιστατικό συνταράσσει τις τελευταίες μέρες την ευρύτερη περιοχή των Ασιτών Ηρακλείου μετά την αυτοκτονία νεαρού άνδρα ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

Πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο μόλις 20 ετών με καταγωγή από το Αφγανιστάν ο οποίος «λύγισε» όταν έμαθε ότι η οικογένειά του σφαγιάστηκε από τους Ταλιμπάν στη χώρα του.

Σημειώνεται ότι βρισκόταν σε επεξεργασία η διαδικασία της αίτησης του για άσυλο, συνεπώς ο νεαρός ζούσε και εργαζόταν νόμιμα στη χώρα μας -και συγκεκριμένα στις Ασίτες- ως εργάτης σε ποιμνιοστάσιο τους τελευταίους έξι μήνες.

Ωστόσο, στο οικογενειακό δράμα του νεαρού προστίθεται μία επιπλέον τραγωδία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος με αυτοσχέδια θηλιά που είχε περάσει ο ίδιος στο λαιμό του μέσα στο μαντρί της οικογένειας των Ελλήνων για τους οποίους εργαζόταν.

Το άψυχο σώμα του εντόπισε μέσα στο μαντρί η μόλις 15 ετών κόρη της οικογένειας η οποία τελεί ακόμα σε κατάσταση σοκ.

Πηγή: cretapost

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *