Κρήτη: Εντοπίστηκε ο οδηγός που εγκατέλειψε την ποδηλάτισσα στο δρόμο – Σε σοβαρή κατάσταση η 35χρονη

Νάουσα Πάτρα Αστυνομία Γλυκά Νερά βιασμό Θεσσαλονίκη Σέρρες

Θα κληθεί να δώσει απαντήσεις

Οι έρευνες των αστυνομικών οδήγησαν τελικά στον εντοπισμό του οδηγού στην Κρήτη, ο οποίος χτύπησε με το αυτοκίνητο του μια νεαρή ποδηλάτισσα και την εγκατέλειψε στη μέση του δρόμου.

Κρήτη: Εντοπίστηκε τελικά ο οδηγός, ο οποίος το πρωί της περασμένης Κυριακής φέρεται να χτύπησε και να εγκατέλειψε μία νεαρή ποδηλάτισσα στην περιοχή της Αμμουδάρας Ηρακλείου. Αυτό έγινε μέσα από «πλούσιο» υλικό το οποίο συγκεντρώθηκε από κάμερες ασφαλείας των επιχειρήσεων και των ξενοδοχείων της περιοχής.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο φέρει ίχνη που αποδίδονται σε πρόσκρουση και ο 52χρονος θα κληθεί να δώσει απαντήσεις και διευκρινίσεις σχετικά με τις συνθήκες του τροχαίου στο οποίο φέρεται να ενεπλάκη.

Ο οδηγός του οχήματος δεν κάλεσε ασθενοφόρο για τη γυναίκα που είχε τραυματιστεί αλλά αντιθέτως ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση, μετά την παράσυρση. Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ με τους διασώστες να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και να μεταφέρουν την 35χρονη μητέρα δύο παιδιών στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

H νεαρή γυναίκα από την Πολωνία, η οποία εργάζεται σε ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο καθώς είχε τραυματιστεί σε πολλά σημεία του σώματος της με την κατάσταση της υγεία της μάλιστα να κρίνεται σοβαρή. Σύμφωνα μάλιστα με νεότερες πληροφορίες του cretapost, την Τετάρτη έκανε δεύτερο χειρουργείο στην σπονδυλική στήλη, με τους γιατρούς να την παρακολουθούν στενά καθώς η κατάσταση της υγείας της εξακολουθεί να θεωρείται σοβαρή.

Ο σύζυγός της Μιχάλης Αυγουστάκης μίλησε στην εκπομπή Live News, στον Νίκο Ευαγγελάτο και δήλωσε πως είναι ελάχιστα τα πράγματα που θυμάται από το ατύχημα και πως δίνεται μεγάλη μάχη από τους γιατρούς για να μην μείνει ανάπηρη η σύζυγός του. Σύμφωνα με τον ίδιο, νιώθει τα πόδια της και μπορεί να κάνει μικρές κινήσεις μέχρι στιγμής.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *