Κρήτη: Γαλλίδα το “έσκασε” μόλις της είπαν να μπει σε καραντίνα

πάρκινγκ αστυνομικός επίθεση Καβάλα Χαλκιδική Αττική έγκλημα γυναίκα Ηλεία Δάφνη Μενίδι Δράμα primula veris Ξυλούρη Πέλλα Γερμανία ληστεία ΣΚΑΪ Θεσσαλονίκης Κατερίνη Πρέβεζα Μητροπολίτης σούπερ μάρκετ συμπλοκή Ελληνική Αστυνομία Βέροια Ροδόπη Θεσσαλονίκη μετανάστες Ξάνθη απανθρακωμένη Βόλβη αστυνομία τσιγάρα αγνοούμενη Ζωγράφου Αιγάλεω Κιλκίς, συλλήψεις, κορονοϊού, παράτυπων Νεάπολη Λάρισα ένοπλη ληστεία Σέρρες φυτοφάρμακα Εύοσμο Ναύπακτο Πέλλα Εξάρχεια Κέρκυρα ίδρυμα Κορυδαλλός Χαλκιδική

Της επιβλήθηκε πρόστιμο

Συναγερμός σήμανε χθες στις Αρχές του Ηρακλείου στην Κρήτη, καθώς μια νεαρή Γαλλίδα το έσκασε από ξενοδοχείο, όταν ενημερώθηκε πως πρέπει να μπει σε καραντίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από διαδικασία ιχνηλάτησης προέκυψε ότι η Γαλλίδα είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορoνοϊού.

Η Γαλλίδα ενημερώθηκε ότι πρέπει να παραμείνει στο δωμάτιό της και αυτοκίνητο θα την παραλάμβανε από εκεί προκειμένου να την μεταφέρει αρχικά στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις και στη συνέχεια στο ξενοδοχείο καραντίνας στη Χερσόνησο, σύμφωνα με δημοσίευμα του creta24.gr.

Ωστόσο, η νεαρή «εξαφανίστηκε» με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν έρευνες για τον εντοπισμό της.

Εντοπίστηκε τελικά στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, με τις Αρχές να πιθανολογούν πως θα προσπαθούσε να επιστρέψει στη χώρα της.

Η νεαρή οδηγήθηκε στο ξενοδοχείο καραντίνας στη Χερσόνησο, ενώ είναι πλέον αντιμέτωπη με πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *