Κρήτη: Καταδικάστηκε σε ισόβια ο δολοφόνος του Κ. Κατσουλάκη

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου στην Κρήτη έκρινε τον δολοφόνο του Κώστα Κατσουλάκη «ένοχο χωρίς ελαφρυντικά».

Μάλιστα, Ο 61χρονος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του 43χρονου, Κώστα Κατσουλάκη στην Κρήτη.

Το δικαστήριο έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα για την ενοχή του και στη συνέχεια προχώρησε στην καταδικαστική απόφαση.

Ο δράστης του στυγερού εγκλήματος ανέφερε ότι είχε αγοράσει το αυτοσχέδιο όπλο καθώς του είχε αφαιρεθεί η άδεια οπλοφορίας λόγω ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε και ότι σκότωσε τον Κατσουλάκη, διότι θόλωσε το μυαλό του. Στην πραγματικότητα, όπως εξάλλου επεσήμαναν οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής, από τον δράστη είχε αφαιρεθεί η άδεια οπλοκατοχής, αφού είχε αποπειραθεί να δολοφονήσει τον θείο του.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Σε σοβαρή κατάσταση 19χρονος που έπεσε από μπαλκόνι

Το ιστορικό από το φονικό

Το περιστατικό έγινε λίγο πριν από τη μία στο μεσημέρι της Κυριακής 12 Μαΐου του 2019, στο Βαμβακόπουλο Χανίων, όπου το θύμα διατηρούσε μίνι μάρκετ. Ο 61χρονος κατ’ ομολογία δράστης προσέγγισε την επιχείρηση του άτυχου Κατσουλάκη και αφού είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ τους, έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε στο κεφάλι τον 43χρονο.

Στη συνέχεια ο ίδιος ο 61χρονος ενημέρωσε τις αρχές για την πράξη του. Ο ίδιος συνελήφθη ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε για να παραλάβει τον 43χρονο, ο οποίος όμως, παρά τις προσπάθειες διασωστών και γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *