Κρήτη: Οδηγός παρέσυρε πάγκους λαϊκής και τραυμάτισε γυναίκα

Σοκ προκάλεσε η “έφοδος” οδηγού σε λαϊκή αγορά, σήμερα (24/12) στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, ο οποίος πήρε παραμάζωμα πάγκους και μια γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο.

Κρήτη: Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα αγροτικό όχημα, μετά από τρελή πορεία παρέσυρε πάγκους παραγωγών που βρισκόταν στην λαϊκή ενώ τραυμάτισε και μια γυναίκα που επίσης βρισκόταν στο σημείο.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και συνέλαβαν τον οδηγό του αγροτικού οχήματος που προκάλεσε αναστάτωση παραμονή Χριστουγέννων. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η υγεία της γυναίκας που τραυμάτισε δεν εμπνέει ανησυχία καθώς τραυματίστηκε ελαφρά. Mάλιστα, στο σημείο αρχικά κλήθηκε το ΕΚΑΒ ωστόσο δεν χρειάστηκε η μεταφορά της στο εφημερεύον νοσοκομείο.

«Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Ξαφνικά ακούσαμε ένα αυτοκίνητο 4Χ4 να αναπτύσσει ταχύτητα και να μπαίνει από την οδό Λεβήνου μέσα στη λαϊκή. Μπήκε με τις μπάντες, έκανε ανάποδες τιμονιές. Τη μία χτυπούσε τον έναν πάγκο, την άλλη τον άλλον. Επικράτησε αναστάτωση, γυναίκες έκλαιγαν, άνθρωποι ούρλιαζαν. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε», ανέφερε μιλώντας στο cretapost.gr, ο πρόεδρος των εμπόρων λαϊκής αγοράς Γιώργος Μπαχλιτζανάκης που δούλευε στον πάγκο του.

Διαβάστε επίσης  Κυψέλη: 19χρονος εισέβαλε με μαχαίρι σε σχολείο και τραυμάτισε διευθυντή και μαθητή

«Θα μπορούσαμε να είχαμε θρηνήσει πολλά θύματα ευτυχώς όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε. Οι πάγκοι καταστράφηκαν. Λαμαρίνες βρίσκονται ακόμα μέσα στον πάγκο μου», τόνισε σχετικά ο κ. Μπαχλιτζανάκης.

Μεθυσμένος ο οδηγός

Σύμφωνα με το creta24.gr, ο άνδρας αμέσως μετά τον χαμό που προκάλεσε προσπάθησε να ξεφύγει και να πάει σπίτι του, ωστόσο εκεί τον περίμενε μια έκπληξη, καθώς έξω από την οικία του βρισκόταν αστυνομικοί.

Αμέσως μετά τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και μάλιστα λίγο αργότερα τον πήρε και ο ύπνος. Αξίζει να σημειωθεί, ότι κρατούσε μαζί του και μια μαγκούρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *