Κρήτη: Θέλει να πάει σχολείο και δεν τον αφήνουν οι αρνητές γονείς του

σχολεία σχολείο Θεσσαλονίκη Λύκεια

Ο μαθητής κινδυνεύει να χάσει την χρονιά

Κρήτη: Αρνητές γονείς στο Ηράκλειο της Κρήτης αρνούνται να δηλώσουν στην πλατφόρμα το self test όπως αποκάλυψε μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου Γιάννης Καραγιαννίδης.

Όπως σημείωσε ο κ. Καραγιαννίδης, υπάρχει μαθητής στην επαρχία του νομού που κινδυνεύει να χάσει την χρονιά καθώς οι γονείς του αρνούνται να δηλώσουν στην πλατφόρμα το self test.

«Έχουμε μέχρι τώρα μια περίπτωση μόνο στην επαρχία του νομού. Κατά τα λοιπά, δεν έχουμε άλλες υποθέσεις, έχουμε προσπαθήσει με κάθε τρόπο να δώσουμε στους γονείς να καταλάβουμε ότι είναι βάρος στο παιδί, όμως θα διευθετηθεί σύντομα» σημείωσε ο κ. Καραγιαννίδης.

Το παιδί μέχρι τώρα απουσιάζει από το σχολείο, ωστόσο οι καθηγητές προσπαθούν να καλύψουν όπως μπορούν τις εκπαιδευτικές ανάγκες. «Οι γονείς είναι ανένδοτοι, προσπαθούμε να αλλάξουν γνώμη και να δούμε πώς θα επιστρέψει το παιδί στην μαθησιακή διαδικασία».

Μάλιστα, όπως αναφέρει το Creta24.gr, ο κ. Καραγιαννίδης επεσήμανε πως ο μαθητής θέλει να παρακολουθεί το μάθημα και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα δρομολογηθεί μια λύση.

Διαβάστε επίσης
Κορονοϊός: Που θα γίνουν αύριο (19/5) δωρεάν rapid test

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.