Κρήτη: Ξανάσμιξε ο Βρετανός που κατηγορήθηκε για τον βιασμό της κόρης του– “Ελεγα ότι ήταν αθώος”

Μάλια βιασμός

“Δεν θέλω να ξαναέρθω ποτέ στην Ελλάδα”

Σα να μην έγινε τίποτα βρίσκονται ξανά μαζί ο Βρετανός ο οποίος κατηγορήθηκε για τον βιασμό της κόρης του στην Κρήτη, ενώ έκαναν διακοπές.

Ο 62χρονος Philip Forsythe, αφού παρέμεινε για περίπου έναν μήνα αποφυλακίστηκε χθες, αφού η εξέταση DNA έδειξε ότι δεν είναι εκείνος που έκανε την επίθεση, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Μετά την επανένωση με την κόρη του Tammi, ο 62χρονος μίλησε στη MailOnline: «Το πρώτο πράγμα που της είπα ήταν:

Σε αγαπώ, συγγνώμη για όσα συνέβησαν και δεν θα αφήσω ποτέ ξανά κάποιον να σε πληγώσει έτσι». «Η όλη εμπειρία ήταν μια κόλαση, ό,τι χειρότερο έχω περάσει ποτέ και με τρέλανε».

«Τους είπα ότι όλο αυτό ήταν αθώο, απλώς ένας πατέρας που προσπαθούσε να βάλει τη μεθυσμένη κόρη του στο κρεβάτι της

. Οι αστυνομικοί άρχισαν να μου φωνάζουν και να λένε ότι είμαι βιαστής. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτά που άκουγα.

Αγαπώ τόσο πολύ την κόρη μου, είμαι τόσο προστατευτικός μαζί της και δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα κατηγορηθώ για κάτι τόσο ειδεχθές. Είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να ακούσει ένας πατέρας», ανέφερε στη Mail Online ο 62χρονος.

«Θέλω να δουν όλοι το υλικό και να το κοιτάξουν προσεκτικά. Πώς μπορείς να συλλάβεις έναν άνδρα για βιασμό, στηριζόμενος μόνο σ’ αυτό; Είναι γελοίο» πρόσθεσε ο 62χρονος πατέρας, σύμφωνα με τον οποίο, αφού ο ίδιος και η κόρη του έφυγαν από το μπαρ, συνέχισαν να τσακώνονται.

Όπως είπε, απομακρύνθηκε εξοργισμένος, ωστόσο, σκόπευε να επιστρέψει σ’ αυτήν, αλλά χάθηκε. «Ένα κομμάτι του εαυτού μου ακόμα με κατηγορεί για αυτό που έγινε. Δεν θα έπρεπε να την αφήσω μόνη της, αλλά είχα πιει κι εγώ και χάθηκα.

Στο τέλος επέστρεψα στο ξενοδοχείο και λίγες ώρες αργότερα, η κόρη μου επέστρεψε και μου είπε ότι την είχαν βιάσει. Στην αρχή, θεώρησα ότι το είπε αυτό για να με κάνει να νιώσω άσχημα επειδή ήταν ακόμη θυμωμένη μαζί μου, αλλά μετά από λίγο, μιλήσαμε γι’ αυτό που συνέβη και κατάλαβα ότι ήταν αλήθεια.

Διαβάστε επίσης  Οδηγός λεωφορείου κατηγορείται ότι προσπάθησε να βιάσει 53χρονη γυναίκα 

Της είπα να το καταγγείλει στην Αστυνομία και έτσι πήγαμε μαζί στο αστυνομικό τμήμα. Δώσαμε κι οι δύο καταθέσεις αλλά δεν συνειδητοποίησα τότε ότι θα κατέληγα κατηγορούμενος.

Ήταν το απόλυτο σοκ για μένα, όταν δύο ημέρες αργότερα, είπαν ότι ο βιαστής ήμουν εγώ και ότι η κόρη μου τους το είχε πει αυτό, κάτι που ήταν εντελώς ψέματα» είπε.

Όπως σημείωσε ακόμη, αφού κρατήθηκε αρχικά σε ένα αστυνομικό τμήμα, τελικά μεταφέρθηκε στη φυλακή της Τρίπολης, όπου βρέθηκε σε ένα κελί μαζί με άλλους 26 κρατούμενους.

Αναφορικά με τη στιγμή που του ανακοινώθηκε ότι είναι ξανά ελεύθερος, είπε ότι ένας σωφρονιστικός υπάλληλος τον ενημέρωσε ότι είναι ελεύθερος και να ετοιμάσει τα πράγματά του.

«Όταν άκουσα αυτά τα λόγια, πέταξα από τη χαρά μου. Οι υπόλοιποι κρατούμενοι άρχισαν να χειροκροτούν και να επευφημούν αφού γνώριζαν ότι είμαι αθώος! Τους χαιρέτησα όλους με χειραψία και μετά εξαφανίστηκα όσο πιο γρήγορα γινόταν.

Οι συγκρατούμενοί μου ήταν μια υπέροχη παρέα και με φρόντιζαν. Μόνο ένας από αυτούς μιλούσε αγγλικά και εκτελούσε χρέη διερμηνέα» ανέφερε ακόμη ο 62χρονος, ο οποίος πρόσθεσε ότι τις χειρότερες συνθήκες τις αντιμετώπισε σε ένα κέντρο κράτησης στην ηπειρωτική Ελλάδα, πριν από τη μεταγωγή του στις φυλακές της Τρίπολης.

Στη συνέντευξή του ο ίδιος κατέληξε, λέγοντας: «Δεν θέλω να ξαναέρθω ποτέ στην Ελλάδα. Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τον τρόμο που ζήσαμε εγώ κι η κόρη μου. Θέλουμε απλά να αποδοθεί Δικαιοσύνη και να επιστρέψουμε στις κανονικές μας ζωές».