Λαμία: Παρουσιάστηκε ο 26χρονος που παρέσυρε πεζό και τον εγκατέλειψε

Νάουσα Πάτρα Αστυνομία Γλυκά Νερά βιασμό Θεσσαλονίκη Σέρρες

Το πρωί της Κυριακής αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή

Παρουσιάστηκε μόνος του στην Τροχαία ο 26χρονος οδηγός του αυτοκίνητου που παρέσυρε πεζό στην Λαμία και τον εγκατέλειψε, το πρωί του Σαββάτου (25/12).

Λαμία: Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 26χρονος παρουσιάστηκε στην τροχαία το βράδυ του Σαββάτου, δηλώνοντας ότι αυτός είναι οδηγός του αυτοκινήτου, που παρέσυρε τον 56χρονο, ωστόσο είπε ότι το αυτοκίνητο δεν είναι δικό του.

Ο 26χρονος εμφανίστηκε την ώρα που οι αστυνομικοί της Τροχαίας συγκέντρωναν υλικό από κάμερες, που βρίσκονται κοντά στο σημείο της παράσυρσης, για να εξακριβώσουν τα στοιχεία του αυτοκινήτου που χτύπησε και εγκατέλειψε έναν 56χρονο Λαμιώτη, στις 5:30 το πρωί του Σαββάτου (25/12) στον κεντρικό δρόμο της Νέας Μαγνησίας, στην οδό Στυλίδος.

Ο οδηγός μετά την παράσυρση εγκατέλειψε το σημείο χωρίς να σταματήσει και να κατέβει να προσφέρει την οποιαδήποτε βοήθεια στον άνθρωπο που παρέσυρε, ο οποίος διακομίστηκε τραυματισμένος στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας, ευτυχώς χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Διαβάστε επίσης  Χαλκιδική: Δημοτικός υπάλληλος δέχτηκε επίθεση με φτυάρι εν μέσω καταιγίδας στα Νέα Μουδανιά

Ο 26χρονος οδηγός συνελήφθη και το πρωί της Κυριακής αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Υπηρεσίας, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *