Λάρισα: Αυτοπυρπολήθηκε κρατούμενος μέσα στα κρατητήρια

φυλάκιση φυλακές Θεσσαλονίκη φυλακή

Η φωτιά προκάλεσε εγκαύματα στα ρούχα του κρατούμενου

Λάρισα: Απρόσμενη τροπή έλαβε χθες το μεσημέρι η σύλληψη ενός 51χρονου Λαρισαίου καθηγητή ο οποίος, ενώ βρισκόταν στα κρατητήρια της ΕΛ.ΑΣ., επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί.

Χθες το μεσημέρι, λοιπόν, βρέθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση στη Λάρισα και εισήλθε στον αύλειο χώρο του αστυνομικού μεγάρου, όπου – σύμφωνα με μαρτυρίες – έδειχνε να μην ελέγχει την κατάσταση, ενώ φωνάζοντας έλεγε ασυναρτησίες με αφορμή την απώλεια του αυτοκινήτου του αναφέρει το eleftheria.gr.

Στην κατοχή του ωστόσο είχε δύο μικρά μαχαίρια κοπής κρέατος με αποτέλεσμα να επέμβουν αστυνομικοί και να τον συλλάβουν, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Οδηγήθηκε λοιπόν στα κρατητήρια όπου, όταν ξύπνησε ζήτησε φωτιά για να ανάψει τσιγάρο και, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται με τον αναπτήρα έβαλε φωτιά στο παντελόνι του.

Από τους φύλακες των κρατητηρίων έγινε αντιληπτή η φωτιά την οποία έσβησαν ρίχνοντας νερό στον κρατούμενο.

Διαβάστε επίσης  Αγιοι Ανάργυροι: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Κυριακής - «Εχει ξεριζωθεί η ψυχή μου»

Η φωτιά στα ρούχα προκάλεσε ωστόσο εγκαύματα στα χέρια και τα πόδια του 51χρονου που μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, χωρίς ευτυχώς να απειλείται η κατάσταση της υγείας του.

Ο 51χρονος παραμένει κρατούμενος και εφόσον η κατάσταση της υγείας του το επιστρέψει σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών, όπου θα κληθεί να δώσει τις δικές του εξηγήσεις για τα όσα συνέβησαν χθες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *