Λάρισα: «Η αδελφή μου δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος, εγώ έθαψα το μωρό στο χωράφι»

Χαλάνδρι βρέφος

Οι πρώτες δηλώσεις του αδελφού της 38χρονης με το νεκρό βρέφος

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο το γεγονός πως 38χρονη στη Λάρισα γέννησε ενώ δεν ήξερε πως είναι έγκυος, όπως υποστηρίζει και έπειτα πέταξε το μωρό στα σκουπίδια.

«Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το παιδί γεννήθηκε με εργώδη – δύσκολο- τοκετό και νεκρό», λένε οι πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση της Χρυσαυγής Κούση, ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα της ιστολογικής εξέτασης που θα ρίξουν περισσότερο φως στα αίτια του θανάτου του εμβρύου.

Σύμφωνα με το Star, η 38χρονη λεχώνα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Λάρισας με πόνους και αιμορραγία. Πλέον, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του ίδιου νοσοκομείου. Η γυναίκα παραδέχτηκε στους γιατρούς ότι γέννησε στο μπάνιο του σπιτιού της στις 8 Μαρτίου και είπε ότι δεν ήξερε πως κυοφορεί.

Είπε ακόμη ότι το μωρό γεννήθηκε νεκρό και στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι το πέταξε η ίδια στα σκουπίδια και μετά επικοινώνησε με τα αδέρφια της, που το έθαψαν σε χωράφι στην Ελασσόνα.

Διαβάστε επίσης  Πνίγηκε από φαγητό το βρέφος που εντοπίστηκε νεκρό

Δείτε επίσης: Λάρισα: Η μητέρα πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια πριν πάει στο νοσοκομείο

«Δεν το γνώριζε κανείς, ούτε η ίδια. Μέχρι τώρα πήγαινε στα πρόβατα», ανέφερε ο αδερφός της 38χρονης, ο οποίος είπε πως δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού. Πρόσθεσε, μάλιστα, για την αδερφή του: «Η ίδια λέει πως έβγαλε αίμα. Αν ήξερε ότι ήταν έγκυος, δεν θα ερχόταν στα πρόβατα. Εγώ πήγα και το έθαψα. Ήταν πολύ μικρό. Ίσα που καταλαβαινόταν, πώς να το πω… Ήταν λίγο πιο μεγάλο από ένα κινητό», είπε ο αδερφός της 38χρονης. Δεν πετάχτηκε το μωρό στα σκουπίδια, απλά ήταν σε μια σακούλα σκουπιδιών.

Η 38χρονη είναι ανύπαντρη και ζει στο πατρικό της στην Ελασσόνα, με τους ηλικιωμένους γονείς της και τον έναν από τους δύο μεγαλύτερους αδελφούς της. Το βρέφος βρέθηκε θαμμένο στο σημείο του χωραφιού που υπέδειξαν τα αδέλφια της 38χρονης. Σε εξέλιξη είναι η έρευνα για το θλιβερό περιστατικό.