Λάρισα: Σκυλί σφήνωσε σε κάγκελα – Το έσωσε πρόεδρος χωριού (ΒΙΝΤΕΟ)

Λάρισα σκύλος

Κινδύνευε από τη στάθμη του νερού

Πολλά είναι τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Elias στην Θεσσαλία με την Λάρισα να μετρά ξανά τις πληγές της.

Σε χωριά της περιοχής, όπως το Σωτήριο, οι στιγμές είναι δραματικές με το Open να φέρνει στο φως της δημοσιότητας μία επιχείρηση απεγκλωβισμού ενός σκύλου, το οποίο είχε σφηνώσει σε κάγκελα πόρτας.

Την επιχείρηση απεγκλωβισμού του μικρού ζωντανού, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, ανέλαβε ο πρόεδρος του χωριού, κ. Τσιάντος, με το σκυλάκι στη Λάρισα να απεγκλωβίζεται με ασφάλεια από τα κάγκελα.

Η επιχείρηση ήταν, ευτυχώς, επιτυχημένη, καθώς ο μικρός σκύλος κινδύνευε από τη στάθμη του νερού, η οποία σε αρκετά σημεία του χωριού είχε φτάσει τα 2 μέτρα. Το σκυλάκι έχει μκροτραυματισμούς, καθώς έχει γδαρθεί και είναι φοβισμένο.

Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στη Θεσσαλία

Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στη Θεσσαλία για την αντιμετώπιση των έντονων πλημμυρικών φαινομένων που έχουν προκληθεί από την κακοκαιρία Elias. Ειδικότερα, στη Μαγνησία επιχειρούν 280 πυροσβέστες με 99 οχήματα καθώς και η 2η, 4η και 8η ΕΜΑΚ, με λέμβους και 2 άρματα καθώς και η 1η και 2η ΕΜΟΔΕ, ενώ συνδράμει και ο στρατός με βάρκες, ερπυστριοφόρα και Hummer.

Διαβάστε επίσης  Λάρισα: Viral η γυναίκα που ξεχώρισε στο πάρτι των χωρισμένων - «Δεν σταμάτησε το κινητό μου»

Στη Λάρισα επιχειρούν 170 πυροσβέστες με 50 οχήματα, στην Καρδίτσα 100 πυροσβέστες με 32 οχήματα καθώς και η 5η ΕΜΑΚ και 1 άρμα. Στα Τρίκαλα, επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 16 οχήματα και στη Φθιώτιδα 130 πυροσβέστες με 28 οχήματα. Στην Εύβοια επιχειρούν 100 πυροσβέστες με 25 οχήματα καθώς και η 7η ΕΜΑΚ με λέμβους και 1 άρμα αλλά και η 7η ΕΜΟΔΕ.

Παράλληλα, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώθηκε ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων, έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου, από τον κυκλικό κόμβο Πλατυκάμπου (χ.θ. 08+140) έως τα όρια ν. Λάρισας με την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας (χ.θ. 33+640).

Τέλος, στον Βόλο έχει μεταβεί ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Πηγή: reader.gr