Λάρνακα: Συνελήφθη ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γυναίκα με βρέφος στην αγκαλιά

Λάρνακα: Στα χέρια των αρχών βρίσκεται πλέον ο 43χρονος Ελληνοκύπριος ο οποίος πραγματοποίησε σωματική επίθεση σε βάρος 29χρονης από το Κονγκό που κρατούσε στην αγκαλιά της ένα βρέφος.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media, εμφανίζεται ο 43χρονος να χτυπά και να κλωτσά την 29χρονη, η οποία είχε στην αγκαλιά της το μωρό της.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό η γυναίκα είχε αγοράσει αυτοκίνητο από τον δράστη, μεταδίδει το philenews.com. Ωστόσο, μετά την πληρωμή, το αυτοκίνητο παρουσίασε κάποια προβλήματα και η γυναίκα πήγε στον μηχανικό για να επιβεβαιώσει την κατάσταση του οχήματος, με τον μηχανικό να την ενημερώνει ότι το αυτοκίνητο είχε πράγματι αρκετά προβλήματα. Όταν η γυναίκα μίλησε στον δράστη για τα προβλήματα του αυτοκινήτου, εκείνος αρνήθηκε να συζητήσει πιθανές λύσεις και της είπε ότι δεν μπορούσε να του κάνει κανένας τίποτα καθώς βρισκόταν στη χώρα του. Στη συνέχεια, της επιτέθηκε.

Η 29χρονη προχώρησε σε καταγγελία και στη συνέχεια της χορηγήθηκε έντυπο για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις στο Νοσοκομείο Λάρνακας.

Διαβάστε επίσης  Κεντρική Μακεδονία: Βουλγάρες εξαπατούσαν τηλεφωνικά ηλικιωμένους - Πάνω από 50000 ευρώ η λεία τους

Σημειώνεται πως υπήρξε επικοινωνία του Γενικού Εισαγγελέα με τον Αρχηγό της αστυνομίας, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι διεξάγεται ποινική έρευνα σε σχέση με το περιστατικό.