Ληστές έκλεψαν κοσμήματα με το πρόσχημα της επισκευής ασανσέρ

αστυνομία Θεσσαλονίκη Σέρρες ΣΥΡΙΖΑ

Οι αρχές προχώρησαν σε δύο συλλήψεις

Στη σύλληψη δύο ανδρών κλοπή, προχώρησαν οι αρχές σήμερα (21/4) το πρωί, ενώ αναζητούνται ακόμη δύο συνεργοί τους.

Ειδικότερα, οι δράστες κατάφεραν να εισέλθουν σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη με το πρόσχημα της επισκευής ανελκυστήρα, απ’ όπου αφαίρεσαν τσάντα που περιείχε πλήθος faux-bijoux και κοσμήματα.

Στη συνέχεια αποχώρησαν επιβιβαζόμενοι σε όχημα, ωστόσο οι κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές από περίοικο, ο οποίος και ενημέρωσε την Άμεση Δράση.

Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν να κινούνται με το όχημα στην περιοχή της Καλλιθέας, και τους έκαναν σήμα να σταματήσουν, στο οποίο οι δράστες όχι μόνο δεν συμμορφώθηκαν αλλά ο οδηγός του οχήματος επιχείρησε να εμβολίσει το περιπολικό ανεπιτυχώς, καθώς το πλήρωμα του πραγματοποίησε ελιγμό αποφυγής.

Διαβάστε επίσης  Βγήκε... βόλτα με σπαθί στο χέρι και τρόμαζε περαστικούς

Στη συνέχεια εγκατέλειψαν σε κοντινή απόσταση το όχημα και διέφυγαν πεζοί, ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν δύο από αυτούς.

Μάλιστα, οι δύο συλληφθέντες, στην προσπάθεια τους να διαφύγουν, τραυματίστηκαν στα πόδια, όπως επίσης και ένας από τους αστυνομικούς.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, που διενεργεί την σχετική προανάκριση, κατασχέθηκαν η αφαιρεθείσα τσάντα με κοσμήματα, που αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια , ένα πορτοφόλι και το όχημα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: protothema.gr