Λουτράκι: Τρίχρονο παιδάκι εμφάνισε σπασμούς από υψηλό πυρετό

Αρτα Κρήτη επίθεση Ζωγράφου Ηλεία ΕΚΑΒ χλωρίνη ασθενοφορο Θεσσαλονίκη νεκρός Χαλκιδική Πλαταμώνας Φωτιά στην Αττική Σητεία θάνατος Χανιά

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Παίδων”

Ωρες αγωνίας βιώνουν οι γονείς ενός μικρού παιδιού, μόλις τριών ετών, το οποίο ανέβασε υψηλό πυρετό και παρά τα αντιπυρετικά ο πυρετός δεν έπεσε.

Είχαν πάει στο Λουτράκι για ολιγοήμερες διακοπές, σύμφωνα με το loutrakiblog και ο μικρούλης αρρώστησε. Οι γονείς αποφάσισαν να μεταφέρουν, μη μπορώντας να παρέχουν άλλη βοήθεια στο παιδί, στο νοσοκομείο Παίδων, στην Αθήνα.

Ομως, ενώ βρίσκονταν καθ’ οδόν, το παιδί παρουσίασε σπασμούς. Σταμάτησαν στην άκρη του δρόμου, χωρίς να διακινδυνεύσουν τη μεταφορά του παιδιού με το ΙΧ όχημά τους και ειδοποίησαν την αστυνομία να τους βοηθήσει, ώστε να επιστρέψουν προς Κόρινθο ανοίγοντας το δρόμο.

Πράγματι το περιπολικό με τους αστυνομικούς του ΑΤ Λουτρακίου, έφθασε αμέσως στο σημείο και τους οδήγησε στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου. Οι σειρήνες τάραξαν την πόλη.

Οι γιατροί είχαν ήδη ειδοποιηθεί και περίμεναν το μικρό αγοράκι στην πόρτα, το οποίο βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Το παρέλαβαν από τους γονείς, το εξέτασαν, διέγνωσαν ότι είχε πυρετικό σπασμό και του χορήγησαν τα απαραίτητα φάρμακα.

Αμέσως μετά, το μωρό διακομίσθηκε με το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας στο Νοσοκομείο Κορίνθου, να εξετασθεί από παιδιάτρους και να νοσηλευθεί για παρακολούθηση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του loutrakiblog.gr το μωρό δεν είχε ιστορικό πυρετικών σπασμών, ούτε άλλη πάθηση και είναι καλά στην υγεία του.