Λύτρας για δολοφονία Καραϊβάζ: «Δεδομένο ότι κάποιος ήθελε να του κλείσει το στόμα»

Καραϊβάζ

Τόνισε πως θα υπάρξουν εξελίξεις και νέα στοιχεία

Για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, μίλησε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, τονίζοντας πως είναι δεδομένο ότι κάποιος ήθελε να αποσιωπήσει τον δημοσιογράφο.

Ο ποινικολόγος μίλησε στην εκπομπή «Action Τώρα» και δήλωσε πως «το όλο θέμα είναι στο ζήτημα της ηθικής αυτουργίας. Θα πρέπει κάποια στιγμή σε τέτοιες υποθέσεις να φτάσουν στον ηθικό αυτουργό.

Παράλληλα, τόνισε πως «είναι δεδομένο ότι κάποιος ήθελε να κλείσει το στόμα του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Προφανώς, γνώριζε πράγματα, στοιχεία για συγκεκριμένες υποθέσεις, τα οποία είχε ακουστεί ότι θα τα ανέφερε ή θα τα έγραφε στο blog που είχε και -αυτή είναι η προσωπική μου αίσθηση- ότι για αυτό του έκλεισαν το στόμα».

«Νομίζω ότι θα υπάρξουν εξελίξεις και περιμένουμε να δούμε τι καινούργια στοιχεία θα υπάρξουν», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης  Αρτα: Το τελευταίο τηλεφώνημα του 68χρονου στη γυναίκα του - «Το παιδί είναι σε σύγχυση»

Επίσης, ερωτηθείς ότι «δεν φαίνονται να σπάνε οι φερόμενοι δολοφόνοι του δημοσιογράφου», απάντησε ότι «υπάρχει πάντα το τεκμήριο της αθωότητας, δεν μπορώ να πω το παραμικρό αυτή τη στιγμή. Το μόνο που ξέρω είναι ότι για να φτάσει εισαγγελέας και ανακριτής να διατάξουν την προσωρινή κράτηση, προφανώς οι ενδείξεις που υπάρχουν είναι πολύ μεγάλες».

Σημειώνεται, ότι δύο αδέλφια έχουν προφυλακιστεί για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, ενώ αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.