Μαφιόζικη επίθεση στον Γέρακα: Εντοπίστηκαν τα 2 καλάσνικοφ που σκότωσαν τον 38χρονο

Τα δύο καλάσνικοφ με τα οποία οι δράστες αφαίρεσαν τη ζωή του 38χρονου ιδιοκτήτη βενζινάδικου στον Γέρακα εντόπισαν οι αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, τα όπλα βρέθηκαν μέσα στο βανάκι που είχαν εγκαταλείψει οι δράστες αμέσως μετά την φονική επίθεση, στην οδό Κατράκη στην Παλλήνη. Είχαν φροντίσει ώστε να κάψουν το όχημα, σε μία προσπάθεια να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Κατά συνέπεια και τα δύο καλάσνικοφ έχουν υποστεί ζημιές από τη φωτιά.

Ωστόσο, θα μεταφερθούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια προκειμένου να αναλυθούν από τους ειδικούς, σε μία προσπάθεια να εντοπιστούν στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ταυτότητα των δραστών.

Πώς έγινε η δολοφονία

Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στον 38χρονο και περίμεναν τον άνδρα να φτάσει στο πρατήριό τουσ τη Λεωφόρο Μαραθώνος στον Γέρακα. Μόλις τον είδαν, μπήκαν με ένα βανάκι στο βενζινάδικο και άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ. Οι δράστες ήταν τρεις ή τέσσερις, ενώ φορούσαν κουκούλες.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από τη δολοφονία του – 60 συλλήψεις

“Γάζωσαν” με πάνω από 20 σφαίρες τον 38χρονο ιδιοκτήτη. Οι κάτοικοι ακούγοντας τους πυροβολισμούς βγήκαν στον δρόμο, μη πιστεύοντας ότι μια άγρια δολοφονία έγινε πρωί – πρωί στη γειτονιά τους.

Το βανάκι εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς καμένο σε κοντινή απόσταση και συγκεκριμένα στην Παλλήνη.

Στο βενζινάδικο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σημειώνεται ότι στο παρελθόν άγνωστοι είχαν εκτοξεύσει χειροβομβίδα στο εν λόγω πρατήριο καυσίμων.