Μαγνησία: Επαθε έμφραγμα ενώ οδηγούσε και πέθανε μπροστά στον 11χρονο γιο του

Θλίψη προκαλεί μια νέα είδηση θανάτου που αφορά έναν 37χρονο οδηγό στη Μαγνησία, ο οποίος έπαθε έμφραγμα πάνω στο τιμόνι της νταλίκας και άφησε την τελευταία του πνοή μπροστά στα μάτια του τρομοκρατημένου 11χρονου γιου του.

Μαγνησία: Συγκεκριμένα, ο 37χρονος και ο γιος του πραγματοποιούσαν ένα δρομολόγιο προς την Θεσσαλονίκη, όταν ο οδηγός έπαθε  έμφραγμα, έκανε δεξιά το αυτοκίνητο και δίπλα στον ανήλικο συνοδηγό του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 8.45 το βράδυ στη χιλιομετρική θέση (χ/θ) 274,500 του Αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, Δ.Χ. ελκυστήρας που έλκυε επικαθήμενο, εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε στο διαχωριστικό στηθαίο εισόδου των δύο κλάδων του Ανισόπεδου Κόμβου Σούρπης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του, λάμβανε φαρμακευτική αγωγή και ξεκίνησε να πάει το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, μεταφέροντας αγροτικά προϊόντα.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος τριών αλλοδαπών

Από την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας, που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του.

*Φωτογραφία αρχείου

Πηγή: magnesianews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *