Μαγνησία: Ποινή φυλάκισης σε γονείς που χτύπησαν την 15χρονη κόρη τους

Μαγνησία: Με ποινή φυλάκισης ενός έτους, με τριετή αναστολή καταδικάστηκαν δύο γονείς από την περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου για τον ξυλοδαρμό της 15χρονης κόρης του .

Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, το απόγευμα της Πέμπτης η 15χρονη μαθήτρια μετά από ξυλοδαρμό που υπέστη έστειλε μήνυμα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και στο 1056, στο οποίο ανέφερε ότι οι δύο 48χρονοι γονείς την χτυπούν, όπως συνέβη και εκείνη την ημέρα. Χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων στο μήνυμα της ανέφερε, «Φοβάμαι, έχω πέσει θύμα κακοποίησης».

Μετά από εισαγγελική παραγγελία, αστυνομικοί του οικείου ΑΤ συνέλαβαν τους δύο γονείς, εναντίον των οποίων ασκήθηκε δίωξη για απλή σωματική βλάβη κατά ανηλίκου και την Παρασκευή βρέθηκαν ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Στην απολογία του οι δύο γονείς υποστήριξαν ότι η κόρη τους λόγω της εφηβικής ηλικίας αντιδρά και όταν της ανέφεραν ότι θέλουν να τη σπουδάσουν και να πάρει πτυχίο Αγγλικών, εκείνη τους έβρισε. Η εισαγγελέας τους τόνισε ότι η πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με το παιδί τους, καθώς στην ηλικία του βρίσκεται λόγω της πίεσης μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο ή να φύγει ακόμα και από το σπίτι.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από τη δολοφονία του – 60 συλλήψεις

Επίσης παραγγέληθηκε η διενέργεια κοινωνικής έρευνας για να διαπιστωθούν οι συνθήκες διαβίωσης της 15χρονης, ενώ παραγγέλθηκε και η διενέργεια προκαταρκτικής εξέταστασης, για να διαπιστωθεί εάν έχουν τελεστεί και άλλες αξιόποινες πράξεις της ίδιας φύσεως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *