Μανώλης Σφακιανάκης για υπόθεση βιασμού ανηλίκου: «Θέμα χρόνου για νέες συλλήψεις» (ΒΙΝΤΕΟ)

δάσκαλο αγγλικών κατηγορίες Χανιά κατηγορίες

Τα ψηφιακά ίχνη που ρίχνουν φως

“Τρέχουν” οι εξελίξεις για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης ανήλικου αγοριού στο Ηράκλειο από 66χρονο λυράρη.

Την ίδια ώρα αναμένεται η δημοσιοποίηση των στοιχείων του λυράρη αλλά και οι έρευνες για ακόμη τρία άτομα, ανάμεσά τους και ο γιατρός, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση του κακοποίησης του ανήλικου στο Ηράκλειο.

Ο αντιστράτηγος ε.α. Μανώλης Σφακιανάκης, πρωτεργάτης της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ και σήμερα πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας CSI αποκάλυψε μιλώντας στο απογευματινό δελτίο της Τηλεόρασης CRETA πως έρχονται νέες συλλήψεις.

Δείτε επίσης: Καταγγελία και από ανήλικη για τον 66χρονο λυράρη – Της ζητούσε γυμνές φωτογραφίες

Ο κ. Σφακιανάκης ανέφερε πως έχουν εντοπιστεί τα ηλεκτρονικά ίχνη όσων έχουν επισκεφθεί τα προφίλ του ανήλικου που φέρεται να είχε ανοίξει ο 66χρονος λυράρης για να «ψαρεύει» πελάτες στους οποίους εξέδιδε τον ανήλικο.

«Στη συγκεκριμένη υπόθεση τα ψηφιακά ίχνη ήδη έχουν βρεθεί και είναι θέμα ημερών να βγαίνει το ένα ένταλμα σύλληψης μετά το άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως οι υποψήφιοι «πελάτες» αποδεικνύεται πως αντιμετώπισαν με «ερασιτεχνισμό» και άγνοια κινδύνου τη διαδικασία, γεγονός που σε συνδυασμό με τις οργανωμένες έρευνες των αρχών, θα τους φέρει άμεσα αντιμέτωπους με τη δικαιοσύνη.