Μάνος Δασκαλάκης: Εκανε το μνημόσυνο της Τζωρτζίνας υπό άκρα μυστικότητα σε μοναστήρι

Μάνος Δασκαλάκης

Ήθελε να αποφύγει συνάντηση με την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου

Παρουσία ελάχιστων ατόμων τελέστηκε το μνημόσυνο της μικρής Τζωρτζίνας σε μοναστήρι έξω από την Πάτρα, το οποίο οργάνωσε ο πατέρας της Μάνος Δασκαλάκης.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε το μνημόσυνο για τη Τζωρτζίνα μαζί με τους γονείς του λίγους συγγενείς, με τους αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν πως ήταν το πολύ 10 άτομα εκεί, την ώρα που συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τους θανάτους των τριών παιδιών τους.

Η οικογένεια του Μάνου Δασκαλάκη επέλεξε να κάνει το μνημόσυνο για τη Τζωρτζίνα το περασμένο Σαββατοκύριακο και όχι το επόμενο που συμπίπτει με τον έναν χρόνο από τον θάνατό της, προκειμένου «να μην υπάρξουν άβολες συναντήσεις με μέλη της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου».

Για τον ίδιο λόγο επιλέχθηκε μοναστήρι για την τελετή και όχι ο τάφος του παιδιού. Επίσης, ο Μάνος Δασκαλάκης ήθελε να γίνει το μνημόσυνο το περασμένο Σάββατο, καθώς πλησιάζει η νέα δικάσιμος της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της πρώτης κόρης τους, όπου πρώτος μάρτυρας είναι ο ίδιος.

«Αναγνώρισα τον Μάνο από την τηλεόραση. Ανατριχιάσαμε όλοι όταν καταλάβαμε ότι ήταν το μνημόσυνο για την Τζωρτζίνα. Όσοι ήμασταν εκεί κάτσαμε πίσω – πίσω στην εκκλησία και προσευχηθήκαμε. Όλοι ανάψαμε ένα κεράκι και για τα τρία παιδιά», δήλωσε μια γυναίκα που βρέθηκε το Σάββατο στο μοναστήρι.

Διαβάστε επίσης  Κούγιας: "Ο Ευαγγελάτος θα πρέπει να αλλάξει το επώνυμο του και να ονομάζεται «Εισαγγελάτος»"

Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει αλλάξει πολύ, όπως δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του και μετέδωσε «Το Πρωινό», καθώς οι φίλοι του τον βλέπουν πολύ λιγότερο ενώ θέλει να μεταφέρει και τα άλλα 2 παιδιά στον οικογενειακό του τάφο, μαζί με την Τζωρτζίνα.

«Προσπαθεί να τα βρει με τον εαυτό του, να βρει μια δουλειά να σταθεί στα πόδια του, αλλά είναι δύσκολο, ειδικά καθώς πλησιάζει η δίκη», επεσήμανε πρόσωπο που γνωρίζει καλά τον Μάνο Δασκαλάκη.

Πηγή: newsit.gr