Μαρκέλλα: Κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας πίσω από την απαγωγή;

πάρκινγκ αστυνομικός επίθεση Καβάλα Χαλκιδική Αττική έγκλημα γυναίκα Ηλεία Δάφνη Μενίδι Δράμα primula veris Ξυλούρη Πέλλα Γερμανία ληστεία ΣΚΑΪ Θεσσαλονίκης Κατερίνη Πρέβεζα Μητροπολίτης σούπερ μάρκετ συμπλοκή Ελληνική Αστυνομία Βέροια Ροδόπη Θεσσαλονίκη μετανάστες Ξάνθη απανθρακωμένη Βόλβη αστυνομία τσιγάρα αγνοούμενη Ζωγράφου Αιγάλεω Κιλκίς, συλλήψεις, κορονοϊού, παράτυπων Νεάπολη Λάρισα ένοπλη ληστεία Σέρρες φυτοφάρμακα Εύοσμο Ναύπακτο Πέλλα Εξάρχεια Κέρκυρα ίδρυμα Κορυδαλλός Χαλκιδική

Ποια στοιχεία οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα

Μαρκέλλα: Νέα στοιχεία, που προκαλούν σοκ και οργή, αποκαλύπτονται για την υπόθεση της αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας.

Μαρκέλλα: Η 33χρονη που, σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, ομολόγησε προανακριτικά τις πράξεις της και φέρεται να εκδίδεται περιστασιακά, διώκεται και για βιασμό και για πορνογραφία ανηλίκων.

Μάλιστα, οι διωκτικές Αρχές εξετάζουν εάν πίσω από την υπόθεση εμπλέκεται κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων. Γι’ αυτό εξάλλου, έχουν βάλει στο “μικροσκόπιο” υλικό από κινητό τηλέφωνο και υπολογιστή, που απεικονίζει την μαθήτρια. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Μαρκέλλα φέρεται να κατέθεσε ότι η αρπαγέας τη μακιγιάρισε πριν να τη φωτογραφίσει.

Τα κίνητρα της αρπαγής του κοριτσιού, φαίνεται πως είναι σεξουαλικά. Σε βάρος της 33χρονης, που συνελήφθη χθες στην Πιερία, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και δυο πλημμελήματα, ενώ παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην Α’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία πήρε προθεσμία.

Διαβάστε επίσης  Τρόμος για 13χρονο - Τον απείλησαν με αιχμηρό αντικείμενο και τον χτύπησαν

Η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Γεσθημανή Χατζηπαρασίδου απήγγειλε εις βάρος της τις εξής κατηγορίες: αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες, βιασμός, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων (σε βαθμό κακουργήματος), προμήθεια ναρκωτικών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο (σε βαθμό πλημμελήματος).

Παρότι δεν υπάρχουν ίχνη κακοποίησης, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η πράξη του βιασμού συνίσταται στη χορήγηση των ναρκωτικών φαρμάκων προκειμένου να καμφθούν οι αντιδράσεις της ανήλικης ώστε να προβεί στη συνέχεια σε ασελγείς πράξεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *