Μαθητές γυμνασίου εκβίαζαν συμμαθήτρια τους με “ροζ” βίντεο!

βαθμολογία δημοτικό κορονοϊού Δημοτικά Σχολεία Νηπιαγωγεία μαθητών Κεραμέως μαθήματα σχολεία σχολείο Θεσσαλονίκη Καβάλα ψώρα σχολείο κορονοϊός δημοτικών βιβλία καθηγητής κορονοϊός Κατερίνη Πανελλαδικές 2021 απολυτήριο λυκείου

Ερευνες από το Τμήμα Ασφαλείας Ανηλίκων

Τελειωμό δεν έχουν τα κρούσματα σεξουαλικής εκβίασης μεταξύ ανηλίκων.

Συγκεκριμένα, ακόμη ένα καταγράφηκε στην Αθήνα, στον Άγιο Δημήτριο. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε μητέρα παιδιού στο enikos.gr, μαθητές της Β΄τάξης του 1ου Γυμνασίου Αγίου Δημητρίου εκβίαζαν συμμαθήτρια τους με βίντεο ερωτικού περιεχομένου, το οποίο θα διακινούσαν στην περίπτωση που δεν ικανοποιούσε τις ορέξεις τους. Το enikos.gr επικοινώνησε με το σχολείο αναζητώντας λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο περιστατικό από τον διευθυντή κ. Χαράλαμπο Καρακώστα. Ο κ. Καρακώστας χωρίς να δώσει κάποια απάντηση, μας παρέπεμψε στο υπουργείο Παιδείας.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου, κ. Θέμης Παπαδόπουλος τόνισε: “Επικοινωνήσαμε με τον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος μας ανέφερε το γεγονός και μας είπε ότι έχει κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Τέτοια γεγονότα είναι άσχημο να συμβαίνουν στα σχολεία. Πέφτουμε από τα σύννεφα. Θα βοηθήσουμε σε οτιδήποτε χρειαστεί την μαθήτρια. Πράγματα σαν κι αυτά δεν είναι σωστό να συμβαίνουν”.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό δεν συνέβη σε χώρους ή ώρες του σχολείου και έτσι, τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Ανηλίκων. Η αναγνώστρια, μητέρα μαθητή, ζητά να υπάρξει παρέμβαση των αρμοδίων και να ληφθούν μέτρα για την αντιμετώπιση παρόμοιων υποθέσεων από το υπουργείο Παιδείας.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος χωρίς όρους αστυνομικός που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών

Πηγή: www.enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *