Μαθράκι: Νεκρός εντοπίστηκε ο Αμερικανός τουρίστας που αγνοούνταν

Κέρκυρα Μαθράκι

Η σορός του εντοπίστηκε σε παραλία

Μαθράκι: Νεκρός εντοπίστηκε ο 55χρονος Αμερικανός τουρίστας, ο οποίος είχε χαθεί τις τελευταίες ημέρες στο Μαθράκι, ένα από τα διαπόντια νησιά της Κέρκυρας.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός του Αμερικανού τουρίστα βρέθηκε σε παραλία κοντά στο παλιό λιμάνι θέση Κόντρακας, στο Μαθράκι της Κέρκυρας, αναφέρει το newsit.gr.

Ο άνδρας έκανε διακοπές στο Μαθράκι και τα ίχνη του εξαφανίστηκαν την περασμένη Τρίτη (11.06.2024).

Από την Τετάρτη φίλος του τον καλούσε στο τηλέφωνο όμως δεν ανταποκρίθηκε σε καμιά κλήση. Την Πέμπτη ειδοποίησε την αστυνομία ότι είχε να τον δει δυο μέρες και μετά από αυτό ξεκίνησε η επιχείρηση αναζήτησης του στο νησί.

Η σορός του μεταφέρεται στην Κέρκυρα προκειμένου να γίνει νεκροψία νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Εκτός από τον Βρετανό παρουσιαστή Μάικλ Μόσλεϊ που βρέθηκε νεκρός στη Σύμη το πρωί της Κυριακής (09.06.2024) μετά από μέρες ερευνών, και η υπόθεσή του έγινε πρώτο θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ, την ίδια κατάληξη είχαν ένας Ολλανδός τουρίστας στο Ρέθυμνο, μία 70χρονη γυναίκα στη Σητεία και ένας 74χρονος στη Σάμο. Από Τρίτη αγνοείται στην Αμοργό ένας 59χρονος Αμερικανός και από την Πέμπτη δύο Γαλλίδες στη Σίκινο.