Μένιος Φουρθιώτης: Νέες απαιτήσεις από τον Κορυδαλλό – Ζήτησε τον προσωπικό του κομμωτή

Μέσα από μια νέα σειρά αιτημάτων ο Μένιος Φουρθιώτης ζήτησε τον προσωπικό του κομμωτή για να τον κουρέψει στις φυλακές του Κορυδαλλού όπου κρατείται αλλά και να μετατραπεί το κελί του σε στούντιο για να κάνει live εκπομπές.

Μετά την ικανοποίηση των αρχικών αιτημάτων του για ειδική διατροφή, λόγω προβλήματος υγείας, και για συνδρομητική τηλεόραση ο Μένιος Φουρθιώτης κατέθεσε νέα αιτήματα στους υπεύθυνους του σωφρονιστικού καταστήματος.

Αυτήν τη φορά, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ζήτησε ειδική άδεια για να πάει στη φυλακή ο προσωπικός του κομμωτής και να τον κουρέψει. Ωστόσο, το αίτημα αυτό απορρίφθηκε, καθώς δεν προβλέπεται από τον κανονισμό της φυλακής για κανέναν κρατούμενο.

Ακολούθως, ο Φουρθιώτης υπέβαλε κι άλλο αίτημα, να του δοθεί άδεια να συμμετέχει στην τηλεοπτική του εκπομπή ζωντανά μέσα από το κελί του.

Διαβάστε επίσης
Νέα κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - κυβέρνησης με επίκεντρο τις αποκαλύψεις Φουρθιώτη

Το αίτημα αυτό υπεβλήθη εγγράφως στο συμβούλιο των φυλακών, το οποίο θα συνεδριάσει για να αποφανθεί. Στο Συμβούλιο, υπενθυμίζεται, εκκρεμεί και άλλο αίτημα του Μένιου Φουρθιώτη, αυτό της αποφυλάκισής του με τη συμπλήρωση δύο μηνών από την προφυλάκισή του, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας για την κατάσταση της οποίας υπάρχουν σχετικά έγγραφα. Όμως, η πρόταση του αρμόδιου εισαγγελέα Πρωτοδικών ήταν απορριπτική, με το σκεπτικό πως δεν καθίσταται αναγκαία η αποφυλάκιση ενός κρατούμενου με νόσημα όπως αυτό που έχει ο παρουσιαστής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *