Μεσσήνη: Μητέρα έξι παιδιών η γυναίκα που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό από τον πρώην σύζυγο της

Ημαθία Απόλλων Άρης Σέρρες σύλληψη Ηράκλειο ξυλοδαρμός ληστεία

Της έστησε καρτέρι έξω από τη δουλειά της

Η 49χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα επίθεσης με καυστικό υγρό στη Μεσσήνη κινδυνεύει να χάσει την όρασή της από το ένα της μάτι.

Ειδικότερα, ολα έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης (10.08.2022), όταν ο δράστης στην Μεσσήνη της έστησε καρτέρι έξω από τη δουλειά της.

Ως δράστης της επίθεσης με καυστικό υγρό στην άτυχη 49χρονη γυναίκα που είναι μητέρα έξι παιδιών έχει συλληφθεί ο πρώην σύζυγός της, με τον οποίο ο θύμα φέρεται αν είχε οικονομικές διαφορές. Ο θύτης περίμενε την γυναίκα στο σκοτάδι, έξω από το καθαριστήριο όπου εργάζεται στην Ανάληψη Μεσσήνης και όταν στις 04:00 τα ξημερώματα πήγε για δουλειά, της επιτέθηκε, σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr.

Από την πρώτη στιγμή ο δράστης αναζητήθηκε στο περιβάλλον του θύματος. Πολύ γρήγορα ανακοινώθηκε ότι συνελήφθη ένας 50χρονος, ο οποίος θεωρείται ότι είναι εκείνος που παραφύλαγε στο σκοτάδι και όταν η γυναίκα έφτασε στο καθαριστήριο, της επιτέθηκε με καυστικό υγρό.

Ο δράστης είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του. Είχε ένα πανί ποτισμένο με καυστικό υγρό, ίδιο με αυτό που προκάλεσε τα εγκαύματα στη 49χρονη και επιχείρησε να της κλείσει το στόμα για να μη φωνάξει. Η γυναίκα αντιστάθηκε όσο μπορούσε αλλά ο θύτης κατάφερε να της ρίξει το υγρό στο πρόσωπο και να εξαφανιστεί.

Διαβάστε επίσης
Χαλκιδική: Αυτός είναι ο 24χρονος που κατήγγειλε για βιασμό το ανήλικο κορίτσι (ΦΩΤΟ)

Από την πρώτη στιγμή αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της ληστείας ή οι εργασιακές διαφορές και όλα έδειχναν ότι τα κίνητρα της επίθεσης ήταν προσωπικά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θύμα και θύτης είχαν οικονομικές διαφορές. Πολλά, σε ό,τι αφορά στα κίνητρα της επίθεσης, ίσως ξεκαθαρίσουν όταν ο 50χρονος οδηγηθεί σε εισαγγελέα, για να του απαγγελθούν κατηγορίες και ανακριτή για να απολογηθεί για την πράξη του.

Το υγρό, η σύσταση του οποίου δεν έχει βρεθεί ακόμη, τραυμάτισε τη γυναίκα σοβαρά στο μάτι. Έχει χημικό έγκαυμα και δεν αποκλείεται να χάσει την όρασή της. Η 49χρονη υποβλήθηκε σε επέμβαση στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου νοσηλεύεται στην Οφθαλμολογική Κλινική.