Μεταφέρεται στις φυλακές Τρίπολης ο 66χρονος λυράρης που βίαζε ανήλικο

Θεσσαλονίκη Νικηφόρος Δράμας φυλακές νικηφόρου δράμα δήμος παρανεστίου, προφυλακιστέος, Κηφισιά, αστυνομικός τρομοκρατία Χρυσή Αυγή κορονοϊός

Αναζητούνται δέκα άτομα που συμμετείχαν στο έγκλημα

Μεταφορά του 66χρονου λυράρη, που κατηγορείται πως βίαζε και εξέδιδε ανήλικο στο Ηράκλειο, στις φυλακές Τρίπολης πρόκειται να πραγματοποιήσουν οι αρχές.

Σύμφωνα με το cretalive.gr οι αρχές αποφάσισαν την μεταφορά σε φυλακές εκτός Κρήτης του 66χρονου λυράρη, που φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε ανήλικο αγόρι στο Ηράκλειο. Έτσι αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα Τρίπολης.

Ο 66χρονος λυράρης την περασμένη Παρασκευή (31.3.2023) απολογήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών και ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν την άμεση προφυλάκισή του.

Δείτε επίσης: «Αδειάζουν» τον λυράρη που κατηγορείται ότι βίαζε κι εξέδιδε 11χρονο

Τρία τουλάχιστον άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας γιατρός, φέρονται να έχουν έρθει σε επαφή με τον ανήλικο, ενώ αναζητούνται δύο ακόμα άτομα που όπως έχει καταγγείλει το παιδί, ήρθαν σε σεξουαλική επαφή μαζί του.

Διαβάστε επίσης  Οδηγός λεωφορείου κατηγορείται ότι προσπάθησε να βιάσει 53χρονη γυναίκα 

Σοκαρισμένο το περιβάλλον του

Στενή οικογενειακή φίλη του λυράρη μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» στο Mega για τον 66χρονο, χαρακτηρίζοντάς τον «ανθρωπόμορφο τέρας». «Εγώ κατηγορώ τους συγγενείς που δεν μιλάνε και δεν πιστεύω ότι δεν είδαν κάτι. Πραγματικά δεν ξέρω τι ανθρωπόμορφο τέρας είναι ένας άνθρωπος που δείχνει ότι είναι καλός», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Ήταν ήσυχος. Δεν πηγαίνει το μυαλό κάποιου σε κάτι τέτοιο κανενός μας. Έχουμε πάθει όλοι σοκ όντως πραγματικό σοκ. Σαν καλλιτέχνης δεν είναι και ο σούπερ καλλιτέχνης. Έπαιζε εκεί τώρα μία λύρα. Αυτό που λέμε όλοι, ότι δεν το πιστεύουμε. Όχι ότι δεν το πιστεύουμε, γιατί για να τον έχουν μέσα κάτι έχει γίνει. Αλλά δεν μπορούμε να το φανταστούμε ότι υπάρχει κάτι τέτοιο».