Μυστήρια εξαφάνιση 34χρονης – Το παιδί της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με περίεργα σημάδια

Ημαθία Απόλλων Άρης Σέρρες σύλληψη Ηράκλειο ξυλοδαρμός ληστεία

Ερευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό της

Συναγερμός έχει σημάνει στη Λέσβο για την εξαφάνιση μιας 34χρονης γυναίκας, όπου λίγες μέρες πριν, το παιδί της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με περίεργα σημάδια.

Όπως ανέφερε η εκπομπή «Live News» λίγες μέρες πριν την εξαφάνιση η 6χρονη κόρη της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τον θείο της, ο οποίος είπε στους γιατρούς πως το παιδί έπεσε από το μπαλκόνι. Οι γιατροί ωστόσο που εξέτασαν την 6χρονη δήλωσαν πως τα τραύματα που φέρει δεν συνάδουν με πτώση. Τότε αποφάσισαν να επικοινωνήσουν με την Αστυνομία.

Έπειτα, μετά από λίγες μέρες, ο 35χρονος σύζυγος της Ρουμανικής καταγωγής πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και δήλωσε την εξαφάνιση της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος και η σύντροφός του κατοικούν μόνιμα στην κοινότητα Μεγαλοχωρίου. Το βράδυ της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου, η γυναίκα, σύμφωνα με τις αναφορές του συντρόφου της και τα όσα κατέθεσε στην αστυνομία όταν δήλωσε την εξαφάνισή της, βρισκόταν έξω από το σπίτι.

Διαβάστε επίσης  Βρέθηκε ο 12χρονος που είχε εξαφανιστεί από την Καβάλα

Όταν εκείνος της ζήτησε να μπει μέσα, εκείνη έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Από τότε δεν επικοινώνησε ούτε με τον ίδιο ούτε και με κάποιον συγγενή ή φίλο.

Έτσι, βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες με τη συνδρομή της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής για την ανεύρεση της γυναίκας η οποίες μέχρι στιγμής δεν έχουν αποδώσει καρπούς.