Μυστήριο με τον θάνατο του καναλάρχη Κωνσταντίνου Παπανικόλα

H ΕΛΑΣ ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγε ξαφνικά από την ζωή στις αρχές του μήνα ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού “Τηλεφώς” και επικεφαλής του κόμματος “Οικολόγοι Ελλάδας” Κωνσταντίνος Παπανικόλας.

Επίσης του ανήκε επίσης το 25% του νέου “Kontra Channel”. Σύμφωνα με τα όσα μετέφεραν στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA και την εκπομπή “Super Κατερίνα” ο Νάσος Γουμενίδης και ο δικηγόρος της οικογένειας του εκλιπόντα, Στέλιος Σούρλας, λίγο πριν φύγει από την ζωή ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας μεταφέρθηκε από την Κλινική όπου και νοσηλευόταν, με ασθενοφόρο, σε άγνωστη τοποθεσία.

Μια εξέλιξη που προκάλεσε την αφορμή για τους οικείους αλλά και τον δικηγόρο του να καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά στο Α.Τ Ωρωπού για ανθρωποκτονία.

Συγκεκριμένα, ο καναλάρχης μεταφέρθηκε από το σπίτι του σε άγνωστο χώρο και έπειτα από δυο ημέρες πέθανε. Έπειτα από τη μήνυση που κατέθεσαν συγγενείς του, ο εισαγγελέας “πάγωσε” τη διαδικασία ταφής και διέταξε να διερευνηθούν τα αίτια θανάτου.

Διαβάστε επίσης  Γιώργος Λυγγερίδης: Συγκλονίζει η αδελφή του αστυνομικού - «Καιγόταν ζωντανός και τα επεισόδια συνεχίζονταν» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με την τηλεοπτική εκπομπή, ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας είχε μεγάλη περιουσία, ενώ δεν είχε σύζυγο ή παιδιά.

Πηγή: tlife.gr