Μυτιλήνη: Ο 58χρονος καιγόταν για 20 δευτερόλεπτα – Αρνείται ότι του έβαλε φωτιά η 48χρονη

Θεσσαλονίκη

Είπε στον πατέρα της ότι το μετάνιωσε αλλά την χτυπούσε άσχημα

Στη φυλακή μεταφέρθηκε σήμερα η 48χρονη από τη Μυτιλήνη, η οποία περιέλουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά στον 58χρονο σύζυγό της, μέσα στην ταβέρνα του.

Σύμφωνα με το Star στα χέρια των Αρχών στη Μυτιλήνη υπάρχει υλικό που δείχνει καρέ καρέ τα δευτερόλεπτα της φρίκης με τον 58χρονο να καίγεται σχεδόν 20 δευτερόλεπτα.

Η 48χρονη υποστήριξε πως έτρεξε να τον σώσει μόλις είδε τις φλόγες, όμως δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για ενδοοικογενειακή βία

Στο γραφείο της ανακρίτριας η 49χρονη κάθισε σχεδόν 3 ώρες και έδωσε με κάθε λεπτομέρειες την δική της εκδοχή για το τι συνέβη στο ουζερί του συζύγου της. Αναφέρθηκε στη στιγμή που άρπαξε τη βενζίνη αλλά και για τα δευτερόλεπτα που το το θύμα είχε αρπάξει φωτιά και φλεγόταν μπροστά στα μάτια της.

Δείτε επίσης: Προφυλακιστέα η 49χρονη που περιέλουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά στον σύζυγο της

«Δεν του έριξα τον αναπτήρα»

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star είπε: «Του έριξα βενζίνη, όμως δεν του πέταξα αναπτήρα, εκείνη την ώρα κάπνιζε ίσως γι’ αυτό ξέσπασε η φωτιά. Μόλις αντιλήφθηκα ότι καιγόταν έτρεξα για να σβήσω τη φωτιά και τον κάλυψα με ένα χαρτόκουτο».

Διαβάστε επίσης  Κυψέλη: 19χρονος εισέβαλε με μαχαίρι σε σχολείο και τραυμάτισε διευθυντή και μαθητή

Οι κινήσεις της έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας μέσα στο μαγαζί καθώς και οι απεγνωσμένες προσπάθειες του συζύγου της να σβήσει την φωτιά που τον έκαιγε. Μάλιστα οι φλόγες τον έκαιγαν  για σχεδόν 20 δευτερόλεπτα με την δράστη να τρέχει προς την κουζίνα για να σβήσει τη φωτιά, με εκείνη να τον ακολουθεί.

«Το μετάνιωσε, αλλά την χτυπούσε άσχημα»

«Η κόρη μου μετάνιωσε, μου είπε “δεν έπρεπε πατέρα να το κάνω αυτό το πράγμα”. Την χτυπούσε άσχημα. Της είπα “γιατί δεν έλεγες ότι σε χτυπούσε;”.

“Πατέρα, δε σου έλεγα τίποτα για να μην τον χτυπήσεις, μην τον σκοτώσεις» είπε ο πατέρας της κατηγορουμένης.

Αυτή είναι η γραμμή που ακολούθησε και στον ανακριτή η 49χρονη που υποστήριξε πως βίωνε έναν εφιάλτη τον τελευταίο καιρό, ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο της αλλά και την ιατροδικαστική που της έγινε, σε πολλά σημεία του σώματός της, εμφανίζει κακώσεις.

Μάλιστα λίγο πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία, η κατηγορουμένη αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε ενώ ο δικηγόρος της ζήτησε να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπαιρνε αντικαταθλιπτικά και παράλληλα έκανε συχνά χρήση αλκοόλ δημιουργώντας εκρηκτικό μείγμα για τον ψυχισμό της. Εξάλλου είναι γνωστό ότι το ζευγάρι ταλαιπωρούνταν χρόνια από την τραγική απώλεια των 2 εκ των 3 τους παιδιών.